• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo omenapiirakka ranskalaisittain

Helppo omenapiirakka ranskalaisittain viimeistellään aprikoosihillolla paistamisen jälkeen. Resepti vain noin 0,35 €/annos*.
Helppo omenapiirakka ranskalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10-12 palaa
  • 30 - 60 min
  • 182 kcal / 100 g

Ainekset

10-12 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kauli ja painele sulanut taikina piirakkavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  2. Kuori omenat tarvittaessa ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi tai viipaleiksi.
  3. Asettele omenat kauniisti pohjan päälle ja voitele ne rasvalla. Ripottele päälle sokeri.
  4. Paista 225 asteessa uunin alatasolla 20-25 minuuttia.
  5. Kuumenna hillo ja vesi pinnoitetussa kattilassa koko ajan sekoittaen. Levitä seos kuuman piirakan päälle. Tarjoa haalea piirakka vaniljakastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä piirakan myös annosvuokiin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 182 kcal761 kJ
  • Proteiinia2,05 g
  • Hiilihydraatteja23,1 g
  • Rasvaa8,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1