Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Sipuli-kinkkupizza, pellillinenTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipuli-kinkkupizza, pellillinen

Pizza maistuu etenkin viikonloppuisin! Kokeile tätä herkullista sipuli-kinkkupizzaa.

Ainekset

8 palaa

    Pohja

    Täyte

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Lämmitä vesi noin 42 asteiseksi. Sekoita hiiva ruisjauhoihin ja lisää seos veteen. Lisää suola. Alusta vehnäjauhot joukkoon vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Jätä taikina pehmeähköksi. Peitä kulho leivinliinalla ja kohota taikina kaksinkertaiseksi.
    2. Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota sipulit öljyssä. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Puolita oliivit ja poista kivet. Suikaloi kinkkuviipaleet ja leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
    3. Kaada kohonnut taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja kauli se uunipellin kokoiseksi ohueksi pohjaksi. Levitä pastakastike tasaisesti pohjalle.
    4. Lisää kinkkusuikaleet, sipulit, oliivit ja tomaattiviipaleet pizzapohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
    5. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 13 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja reunat saaneet väriä.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille11 arvostelua