Pizzakastike
Paras pizzakastike syntyy laadukkaista kuorituista tomaateista, mutta voit käyttää kastikkeeseen myös tomaattimurskaa. Resepti: Jukka Salminen / Slicemonger.
- 4 dl
- alle 30 min
Ainekset
4 dl
- 1prk(400 g)San Marzano kuorittuja tomaatteja (esim. Mutti) tai
- 1prk(400 g)tomaattimurskaa
- 5tuoretta basilikanlehteä hienonnettuna
- 1tlsokeria
- 1tlkuivattua oreganoa
- 1/2tlhienoa merisuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2tlvalkosipulijauhetta
Valmistus
alle 30 min- Kaada tomaatit kulhoon ja survo hienoksi survimella tai tehosekoittimella. Kuorittujen tomaattien sijaan voit käyttää myös valmista tomaattimurskaa.
- Sekoita joukkoon muut kastikkeen ainekset. Anna maustua jääkaapissa. Kastike tulee maukkaammaksi jos pidät sitä jääkaapissa noin vuorokauden ennen pizzojen paistamista
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi