Hyppää sisältöön
TonnikalalasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikalalasagne

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Tonnikalalasagne on mehevä arkiruoka, joka vaatii hieman vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee varmasti.

    Ainekset

    4 annosta

    Juustokastike

    Pinnalle

    Ravintosisältö

    • Energia
      478 kJ / 114 kcal
    • Rasva
      5,5 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,7 g
    • Hiilihydraatit
      8,3 g
    • josta sokereita
      3,3 g
    • Proteiini
      7,5 g
    • Suola
      0,8 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Valuta tonnikalat. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää joukkoon tonnikalat, tomaattimurska, kaprikset ja mausteet. Hauduta kannen alla 5–10 minuuttia.
    2. Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Kaada maito kahdessa erässä kattilaan sekoittaen. Keitä 2–3 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Kaada lasagnevuoan pohjalle 1/2 tonnikalakastikkeesta ja 1/3 juustokastikkeesta. Levitä päälle puolet lasagnelevyistä. Tee seuraava kerros samoin. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta.
    4. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (214 arviota)

    • Annukka
      5 kuukautta sitten
      Odotukset oli korkealla, mutta lasagnesta tuli tällä ohjeella todella vetistä. Kastikketta pastalevyihin nähden todella paljon. Ei jatkoon tällä ohjeella.
    • Mappe1970
      1 vuosi sitten
      Hyvä ja herkullinen lasagne👍 Sävelsin ohjetta vähäsen😌 Lisäsin mausteeksi mango/currya sekä sweet chili tonnikalaa 1 prk. Käytin kaurakermaa ja uunissa 30min. ja jälkilämmössä 15 min. 👍
    • Pirjo
      1 vuosi sitten
      Tein nopean tonnikalalasagnen. Kattilaan 50 g voita ja kolmen tonnikalapurkin öljyt. Vehnäjauhoja sen verran, kuin rasva imee. Kaksi tomaattimurskatölkkiä joukkoon. Lämmitä litra täysmaitoa muoviastiassa mikrossa ja lisää kattilaan. Lisää mausteet. Kiehauta sekoittaen. Kokoa lasagne tavanomaisesti ja pane päällimmäiseksi kastiketta sekä juustoraastetta.
    • Dani
      2 vuotta sitten
      3 prk tonnikalaa ja tomaattimurskan vaihto kokonaisiin purkki tomaatteihin/ purkki kirsikkatomaatteihin. Toimii!😊
    • K-Kuluttajapalvelu
      2 vuotta sitten
      Marijaleena, halutessasi voit hyvin käyttää ruokaan myös tonnikalan öljyä.
    • Marijaleena
      2 vuotta sitten
      Miksi Kalat valutetaan öljystä ja kuitenkin lisätään muuta öljyä?
    • Namnam
      4 vuotta sitten
      Ehdottomasti yksi lempiruuistani, olen tehnyt tätä useasti. Kaprikset jäävät aina tarkoituksella pois, koska niistä en niin välitä.
    • Kotikokki69
      5 vuotta sitten
      Hyvä ohje.Tehty monta kertaa ja taas tänään .
    • Momma
      6 vuotta sitten
      Jätin kaprikset pois. Ilman niitä tämä on tosi hyvää!!
    • 😊
      6 vuotta sitten
      hyvä resepti! olen kokeillut pari kertaa.
    • mä vaan
      7 vuotta sitten
      en tykännyt.