• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
TonnikalalasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikalalasagne

Tonnikalalasagne on helppo kalaruoka, jossa maistuvat pasta sekä herkullinen tomaattimurska. Juustoisuuden takaa emmental-mozzarellajuustoraaste. Tämäkin resepti vain noin 1,90 €/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 123 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Juustokastike

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta tonnikalat. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää joukkoon tonnikalat, tomaattimurska, kaprikset ja mausteet. Hauduta kannen alla 5-10 minuuttia.
  2. Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Kaada maito kahdessa erässä kattilaan sekoittaen. Keitä 2-3 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada lasagnevuoan pohjalle 1/2 tonnikalakastikkeesta ja 1/3 juustokastikkeesta. Levitä päälle puolet lasagnelevyistä. Tee seuraava kerros samoin. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta.
  4. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal515 kJ
  • Proteiinia7,61 g
  • Hiilihydraatteja8,58 g
  • Rasvaa6,24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 70 arvostelua