• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikala-makaronigratiini

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,40 €/annos.
Tonnikala-makaronigratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 160 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4dl(250 g)makaronia
    • 1kasvisliemikuutio
    • 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalaa öljyssä
    • 1ps(250 g)Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
    • 1/2ps(à 200 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(390 g)Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
    • 2tlPirkka pizzamaustetta
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Pinnalle

    • 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta makaronit ja tonnikala.
  2. Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 160 kcal668 kJ
  • Proteiinia8,75 g
  • Hiilihydraatteja16,7 g
  • Rasvaa6,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 45 arvostelua