• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustolasagne

Vuohenjuustolasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 585 kcal / annos (365g)

Ainekset

6 annosta

Jauhelihakastike

Vuohenjuustokastike

    • 3rklmargariinia
    • 1dlvehnäjauhoja
    • 9dltäysmaitoa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)

Pinnalle

    • 1dlPirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

yli 60 min
  1. Silppua sipuli ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit. Kaada kasariin tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja kaada vesi kasariin. Lisää aurinkokuivatut tomaatit, suola, mustapippurirouhe, timjami ja basilika. Anna kastikkeen hautua noin 1/2 tuntia kannen alla.
  2. Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa vuohenjuustokastiketta varten. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää puolet maidosta ja sekoita, kunnes kastike kiehahtaa. Lisää loppu maito ja sekoita koko ajan. Keitä pari minuuttia sekoittaen. Mausta suolalla ja vuohenmaitotuorejuustolla.
  3. Kaada voidellun lasagnevuoan pohjalle jauhelihakastiketta. Peitä kastike kerroksella lasagnelevyjä. Levitä päälle jauhelihakastike- ja vuohenjuustokastikekerros. Seuraavaksi tulee lasagnelevykerros. Jatka näin vielä kaksi seuraavaa kerrosta
  4. Levitä päällimmäiseksi lasagnelevykerros ja loppu vuohenjuustokastike. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Lasagne saa vetäytyä hetken ennen tarjoamista.

Ravintosisältö perannos 365g100 g

  • 585 kcal2 450 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja51 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10