Herkkuvohvelit
Helpot vadelmahillolla ja suolapähkinöillä täytetyt herkkuvohvelit ovat ihana yhdistelmä suolaista ja makeaa. Viimeistele vohvelit kermavaahdolla ja suolapähkinöillä.
5-6 kplyli 60 min
Ainekset
5-6 kpl
- 1pkt(600 g)Pirkka pullataikinaa (pakaste)
- 1ps(150 g)Pirkka suolapähkinöitä
Lisäksi
- 1plo(250 g)valmiskermavaahtoa
Valmistus
yli 60 min- Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Rouhi suolapähkinät karkeaksi rouheeksi veitsen avulla.
- Kauli molemmat pullataikinalevyt päällekkäin noin senttimetrin paksuiseksi levyksi jauhotetulla alustalla. Leikkaa pullataikinasta tasamäärä (10-12 kpl) pyörylöitä juomalasin avulla.
- Kuumenna vohvelirauta ja aseta yksi taikinapyörylä keskelle rautaa. Aseta taikinan keskelle noin teelusikallinen hilloa ja hieman suolapähkinärouhetta ja aseta päälle toinen taikinapyörylä. Paina vohvelirauta kiinni ja paista, kunnes taikina on kypsää ja saanut väriä.
- Pursota vohvelin päälle kermavaahtoa ja ripottele suolapähkinärouhetta.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Kommentoi