• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Herukkarahka

Marjarahka on helppo jälkiruoka tai välipala. Herukkasekoituksessa on musta-, valko- ja punaherukoita, jotka tuovat marjarahkaan sopivasti kirpeyttä.
Herukkarahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 259 kcal / annos (160g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sokeri sekä hieman kohmeiset herukat. Sekoita rahka tasaiseksi sähkövatkaimella. Maista ja lisää sokeria halutessasi. Tarjoa rahka välipalana tai jälkiruokana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 259 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia7,89 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa16,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua