Herukkarahka
Marjarahka on helppo jälkiruoka tai välipala. Herukkasekoituksessa on musta-, valko- ja punaherukoita, jotka tuovat marjarahkaan sopivasti kirpeyttä.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 259 kcal / annos (160g)
Ainekset
4 annosta
- 1prk(2 dl)Pirkka laktoositonta kuohukermaa
- 1prk(250 g)Pirkka laktoositonta mietoa maitorahkaa
- 1/2dlsokeria
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaista herukkasekoitusta
Valmistus
alle 15 min- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sokeri sekä hieman kohmeiset herukat. Sekoita rahka tasaiseksi sähkövatkaimella. Maista ja lisää sokeria halutessasi. Tarjoa rahka välipalana tai jälkiruokana.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 259 kcal1 090 kJ
- Proteiinia 7,89 g
- Hiilihydraatteja16,9 g
- Rasvaa16,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Kerman tilalla voi käyttää maitoa, kalorit (rasva) vähenevät ja jälkiruokakin on terveellistä. Muuten miksi näitä erikoisruokavalioita tyrkytetään? Tässä esim. laktoosittomat tuotteet. Kaupan hyllystä saa nykyään etsiä normaaleja maitotuotteita.