• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
HerukkarahkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Herukkarahka

Marjarahka on helppo jälkiruoka tai välipala. Herukkasekoituksessa on musta-, valko- ja punaherukoita, jotka tuovat marjarahkaan sopivasti kirpeyttä.

  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 259 kcal / annos (160g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sokeri sekä hieman kohmeiset herukat. Sekoita rahka tasaiseksi sähkövatkaimella. Maista ja lisää sokeria halutessasi. Tarjoa rahka välipalana tai jälkiruokana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 259 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia7,89 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa16,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 32 arvostelua
  • Mummu16.11.2017

    Kerman tilalla voi käyttää maitoa, kalorit (rasva) vähenevät ja jälkiruokakin on terveellistä. Muuten miksi näitä erikoisruokavalioita tyrkytetään? Tässä esim. laktoosittomat tuotteet. Kaupan hyllystä saa nykyään etsiä normaaleja maitotuotteita.