Hyppää sisältöön
PiimäpannacottaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Piimäpannacotta

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Trendikäs piimä sopii moneen. Piimäpannacotta on herkullinen ja juhlava jälkiruoka. Mustikoiden tilalle voit kokeilla myös muita suomalaisia marjoja.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Ravintosisältö

  • Energia
    651 kJ / 157 kcal
  • Rasva
    8,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,5 g
  • Hiilihydraatit
    15,5 g
  • josta sokereita
    15,2 g
  • Proteiini
    2,8 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Mittaa kerma, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuoriraaste pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta seos.
  2. Nosta kattila liedeltä. Sekoita kuumaan kermaseokseen liotetut ja kuivaksi puristellut liivatelehdet. Anna kerman jäähtyä hetki ja lisää vasta sitten piimä. (Mikäli kermaseos on liian kuumaa, piimä saattaa juoksettua. Älä kuitenkaan anna kermaseoksen jäähtyä liikaa kattilassa, jotta se ei ehdi hyytyä).
  3. Jaa pannacottaseos annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa noin 3 tuntia, mielellään yön yli.
  4. Soseuta sulatetut mustikat sauvasekoittimella, mausta sokerilla ja jaa mustikkasose hyytyneiden pannacottien päälle tai koristele kokonaisilla mustikoilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (79 arviota)

  • Martsu
    10 kuukautta sitten
    Tämä on tosi hyvää! Tarjosin Pannacotan lakkojen kanssa ja olipa maukasta! Valmistaminen helppoa.
  • As
    8 vuotta sitten
    Tosi hyvää pannacotta. Olen tehnyt jo monta kerta ja aina onnistu. Suosittelen
  • makeanystävä345
    8 vuotta sitten
    Tätä reseptiä voin suositella kaikille! Maku on todella hyvä ja koostumus pehmeä. Täydellinen jälkiruoka.