Piimäpannacotta
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Trendikäs piimä sopii moneen. Piimäpannacotta on herkullinen ja juhlava jälkiruoka. Mustikoiden tilalle voit kokeilla myös muita suomalaisia marjoja.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 4 dl Pirkka laktoositonta, rasvatonta piimää
- 1 tlk (2 dl) Pirkka laktoositonta kuohukermaa
- 3 liivatelehteä
- 1 dl sokeria
- 1 1/2 tl Pirkka vaniljasokeria
- 2 1/2 tl sitruunankuorta raastettuna
Pinnalle
- n. 2 dl Pirkka mustikoita (pakaste)
- ripaus sokeria
Ravintosisältö
- Energia651 kJ / 157 kcal
- Rasva8,5 g
- josta tyydyttynyttä5,5 g
- Hiilihydraatit15,5 g
- josta sokereita15,2 g
- Proteiini2,8 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Mittaa kerma, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuoriraaste pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta seos.
- Nosta kattila liedeltä. Sekoita kuumaan kermaseokseen liotetut ja kuivaksi puristellut liivatelehdet. Anna kerman jäähtyä hetki ja lisää vasta sitten piimä. (Mikäli kermaseos on liian kuumaa, piimä saattaa juoksettua. Älä kuitenkaan anna kermaseoksen jäähtyä liikaa kattilassa, jotta se ei ehdi hyytyä).
- Jaa pannacottaseos annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa noin 3 tuntia, mielellään yön yli.
- Soseuta sulatetut mustikat sauvasekoittimella, mausta sokerilla ja jaa mustikkasose hyytyneiden pannacottien päälle tai koristele kokonaisilla mustikoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,3(240 arviota)
- yli 60 min3,1(90 arviota)
- yli 60 min3,6(63 arviota)
- yli 60 min3,9(60 arviota)
- yli 60 min4,1(29 arviota)
- 30 - 60 min3,9(164 arviota)
- yli 60 min4,8(21 arviota)
- yli 60 min4,1(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (79 arviota)
- Martsu10 kuukautta sittenTämä on tosi hyvää! Tarjosin Pannacotan lakkojen kanssa ja olipa maukasta! Valmistaminen helppoa.
- As8 vuotta sittenTosi hyvää pannacotta. Olen tehnyt jo monta kerta ja aina onnistu. Suosittelen
- makeanystävä3458 vuotta sittenTätä reseptiä voin suositella kaikille! Maku on todella hyvä ja koostumus pehmeä. Täydellinen jälkiruoka.