• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Hillotut kumkvatitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hillotut kumkvatit

Hillotut kumkvatit sopivat kakkujen tai jälkiruokien koristeluun. Kokeile esimerkiksi marenkikranssiin.

  • alle 30 min

Ainekset

    • 10(n. 130 g)kumkvattia
    • 1dlvettä
    • 1/2dlsokeria
    • (tähtianista tai kanelitanko)

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese kumkvatit huolellisesti ja viipaloi ne. Poista mahdolliset siemenet.
  2. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna, kunnes sokeri on täysin sulanut. Lisää kumkvattiviipaleet ja keitä 7-8 minuuttia. Nosta kumkvattiviipaleet leivinpaperin päälle valumaan. Voit halutessasi keittää siirappia vielä paksummaksi. Käytä kumkvatit ja siirappi kakkujen tai jälkiruokien koristeluun.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua