Hillotut kumkvatit
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Hillotut kumkvatit sopivat kakkujen tai jälkiruokien koristeluun. Kokeile esimerkiksi marenkikranssiin.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 (n. 130 g) | kumkvattia tai |
1 dl | vettä tai |
1/2 dl | sokeria tai |
(tähtianista tai kanelitanko) tai |
Valmistus
alle 30 min
Pese kumkvatit huolellisesti ja viipaloi ne. Poista mahdolliset siemenet.
Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna, kunnes sokeri on täysin sulanut. Lisää kumkvattiviipaleet ja keitä 7–8 minuuttia. Nosta kumkvattiviipaleet leivinpaperin päälle valumaan. Voit halutessasi keittää siirappia vielä paksummaksi. Käytä kumkvatit ja siirappi kakkujen tai jälkiruokien koristeluun.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(15 arviota)
- alle 30 min3,9(41 arviota)
- alle 15 min4,3(22 arviota)
- alle 15 min3,6(16 arviota)
- 30 - 60 min4,5(70 arviota)
- alle 30 min3,9(64 arviota)
- alle 30 min4,6(41 arviota)
- 30 - 60 min3,9(38 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (7 arviota)