Hillotut kumkvatit
Hillotut kumkvatit sopivat kakkujen tai jälkiruokien koristeluun. Kokeile esimerkiksi marenkikranssiin.
alle 30 min
Ainekset
- 10(n. 130 g)kumkvattia
- 1dlvettä
- 1/2dlsokeria
- (tähtianista tai kanelitanko)
Valmistus
alle 30 min- Pese kumkvatit huolellisesti ja viipaloi ne. Poista mahdolliset siemenet.
- Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna, kunnes sokeri on täysin sulanut. Lisää kumkvattiviipaleet ja keitä 7-8 minuuttia. Nosta kumkvattiviipaleet leivinpaperin päälle valumaan. Voit halutessasi keittää siirappia vielä paksummaksi. Käytä kumkvatit ja siirappi kakkujen tai jälkiruokien koristeluun.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi