Kumkvattihillo
- Annosmäärä annos
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullisen sitruksinen kumkvattihillo on helppo ja nopea valmistaa. Se sopii hyvin juustopöytään.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
annos
300 g | kumkvatteja tai |
1 dl | sokeria tai |
1/2 dl | vettä tai |
Valmistus
yli 60 min
Viipaloi pestyt kumkvatit kuorineen. Poista tarvittaessa siemenet.
Keitä kumkvatteja, sokeria ja vettä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kumkvatit ovat hieman pehmenneet. Tarjoa esimerkiksi brien ja hapankorppujen kanssa. Valmista hilloa tulee noin 300 g.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(150 arviota)
- alle 30 min4,1(7 arviota)
- yli 60 min3,9(67 arviota)
- yli 60 min3,8(118 arviota)
- 30 - 60 min3,9(33 arviota)
- yli 60 min3,9(92 arviota)
- yli 60 min3,8(101 arviota)
- yli 60 min4,1(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (14 arviota)
- hellukka5 vuotta sittenTosi houkuttelevia ohjeita ja raakakakut ovat niin terveellisiä ja helppoja tehdä. Kiitos pääsiäisleivontaohjeista!