Kumkvattihillo
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullisen sitruksinen kumkvattihillo on helppo ja nopea valmistaa. Se sopii hyvin juustopöytään.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
300 g | kumkvatteja tai |
1 dl | sokeria tai |
1/2 dl | vettä tai |
Valmistus
yli 60 min
Viipaloi pestyt kumkvatit kuorineen. Poista tarvittaessa siemenet.
Keitä kumkvatteja, sokeria ja vettä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kumkvatit ovat hieman pehmenneet. Tarjoa esimerkiksi brien ja hapankorppujen kanssa. Valmista hilloa tulee noin 300 g.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(7 arviota)
- yli 60 min3,8(131 arviota)
- yli 60 min4,2(22 arviota)
- yli 60 min4,0(74 arviota)
- yli 60 min3,7(185 arviota)
- yli 60 min3,9(122 arviota)
- yli 60 min3,6(29 arviota)
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,9 (14 arviota)
- hellukka6 vuotta sittenTosi houkuttelevia ohjeita ja raakakakut ovat niin terveellisiä ja helppoja tehdä. Kiitos pääsiäisleivontaohjeista!