Raparperi-mansikkahilloke muurinpohjaletuille
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Muurinpohjalettujen kanssa maistuu tähtianiksella maustettu mansikka-raparperihilloke.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- 250 g tuoretta raparperia
- 1 dl vettä
- 1 dl hillo-marmeladisokeria
- 2 tähtianista
- 250 g Pirkka tuoreita mansikoita viipaleina
Ravintosisältö
- Energia416 kJ / 100 kcal
- Rasva0,2 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
- Hiilihydraatit21,5 g
- josta sokereita21,5 g
- Proteiini0,6 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Leikkaa raparperinvarret 1–2 sentin paloiksi pieneen kasariin. Lisää päälle vesi, sokeri ja tähtianikset.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia, kunnes raparperi on soseutunut. Anna hillokkeen jäähtyä kokonaan.
- Poista mansikoista kannat ja leikkaa marjat viipaleiksi. Sekoita viipaleet hillokkeen joukkoon.
- Tarjoa muurinpohjalettujen täytteenä kermavaahdon kanssa.
Vinkki! Jätä tähtianikset pois halutessasi ja mausta hilloke ripauksella kanelia, inkivääriä tai kardemummaa. Kokeile myös kakuntäytteeksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Raparperi SuomiHinta n. 0,80/kpl4,99/kg
- Dansukker hillo-marmeladisokeri 330gHinta 1,59/kpl4,82/kg
- Santa Maria Tähtianis kokonainen, pussi 15gHinta 2,59/kpl172,67/kg
- Sallinen Tähtianis 120gHinta 13,95/kpl116,25/kg
- Mansikka 250g Suomi 1lkHinta 6,99/kpl27,96/kg
- Pirkka mansikka 250g 1lkHinta 2,79/kpl11,16/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,5(102 arviota)
- alle 15 min3,2(9 arviota)
- alle 30 min3,9(361 arviota)
- 30 - 60 min3,8(96 arviota)
- alle 30 min4,6(38 arviota)
- alle 30 min4,1(7 arviota)
- alle 5 min4,0(10 arviota)
- 30 - 60 min3,9(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (16 arviota)