Raparperi-mansikkahilloke muurinpohjaletuilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperi-mansikkahilloke muurinpohjaletuille

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Muurinpohjalettujen kanssa maistuu tähtianiksella maustettu mansikka-raparperihilloke.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
250 g
 
tuoretta raparperia
tai
1 dl
 
vettä
tai
1 dl
 
tai
2
 
tähtianista
tai
250 g
 
tai

Ravintosisältö

Energia
416 kJ / 100 kcal
Rasva
0,2 g
josta tyydyttynyttä
0,1 g
Hiilihydraatit
21,5 g
josta sokereita
21,5 g
Proteiini
0,6 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Leikkaa raparperinvarret 1–2 sentin paloiksi pieneen kasariin. Lisää päälle vesi, sokeri ja tähtianikset.

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia, kunnes raparperi on soseutunut. Anna hillokkeen jäähtyä kokonaan.

Poista mansikoista kannat ja leikkaa marjat viipaleiksi. Sekoita viipaleet hillokkeen joukkoon.

Tarjoa muurinpohjalettujen täytteenä kermavaahdon kanssa.

Vinkki! Jätä tähtianikset pois halutessasi ja mausta hilloke ripauksella kanelia, inkivääriä tai kardemummaa. Kokeile myös kakuntäytteeksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Dansukker hillo-marmeladisokeri 330g
    Hinta 1,49/kpl
    4,52/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (16 arviota)