• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raparperi-mansikkahilloke muurinpohjaletuille

Raparperi-mansikkahilloke muurinpohjaletuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 45 kcal / annos (55g)

Ainekset

10 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa raparperinvarret 1-2 sentin paloiksi pieneen kasariin. Lisää päälle vesi, sokeri ja tähtianikset.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5-10 minuuttia, kunnes raparperi on soseutunut. Anna hillokkeen jäähtyä kokonaan.
  3. Poista mansikoista kannat ja leikkaa marjat viipaleiksi. Sekoita viipaleet hillokkeen joukkoon.
  4. Tarjoa muurinpohjalettujen täytteenä kermavaahdon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jätä tähtianikset pois halutessasi ja mausta hilloke ripauksella kanelia, inkivääriä tai kardemummaa. Kokeile myös kakuntäytteeksi.

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 45 kcal188 kJ
  • Proteiinia0 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa0 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3