Italialaiset raviolit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Tarjoa tomaatti-mozzarellaraviolit avokadon ja kirsikkatomaattien kanssa. Viimeistele annokset sitruunankuorella, parmesaanilla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 250 g) | tai |
2 (300 g) | Pirkka syöntikypsää avokadoa tai |
1 rs (250 g) | kirsikkatomaatteja tai |
n. 1 rkl | tai |
1 | sitruuna tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai | |
tai | |
mustapippuria tai |
Ravintosisältö
Energia | 691 kJ / 165 kcal |
Rasva | 9,7 g |
josta tyydyttynyttä | 3,6 g |
Hiilihydraatit | 13 g |
josta sokereita | 4 g |
Proteiini | 5 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota kuori ja paloittele avokadon hedelmäliha kuutioksi. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
Lisää raviolit runsaaseen kiehuvaan veteen ja keitä 3–4 minuuttia. Valuta lävikössä ja kaada joukkoon oliiviöljy.
Kokoa annokset ravioleista, avokadosta ja kirsikkatomaateista. Ripottele pinnalle sitruunankuorta. Viimeistele parmesaaniraasteella, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
Vinkki! Lisää lautasten pohjalle ricottajuustoa ja annosten pinnalle passionhedelmää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka syöntikypsä avokado 1lkHinta n. 1,70/kpl8,49/kg
- Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 3,99/kpl15,96/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Plussa-etu −12 %Pirkka Parhaat ravioli mozzarella-tomaatti-basilika 250gPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/2 kpl14,00/kgIlman Plussa-korttia 3,99/kpl
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 8,89/kpl17,78/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositonHinta 6,99/kpl34,95/kg
- Sitruuna kgHinta n. 0,45/kpl2,39/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Pirkka Parhaat kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy 500mlHinta 9,99/kpl19,98/l
- Pirkka Luomu ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 7,39/kpl14,78/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano Dop 150gHinta 7,35/kpl49,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(48 arviota)
- alle 30 min4,0(178 arviota)
- alle 30 min3,6(92 arviota)
- alle 15 min3,9(400 arviota)
- alle 30 min3,7(30 arviota)
- alle 30 min4,5(167 arviota)
- alle 30 min4,0(191 arviota)
- alle 30 min4,1(23 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (45 arviota)
- Veronica4 vuotta sittenItaliana: Raviolien valmistaja on italialainen pastakehittäjä Veronica, jonka kehittämä resepti tämä on. ”Italialaisen raviolin alkulähteillä” löytyy hänestä juttukin
- Italiana4 vuotta sittenEtte nyt voi noin pahasti tuhota Italian ruokaa! Nyt hieman rajaa siihen mitä kaikkea te yhteen sekoitatte! Aivan jäätävää!
- Laktoositon5 vuotta sittenOnko mitää ravioleja (tai tortellineja) laktoosittomina?
- Kotikokki5 vuotta sittenOlisi hyvä tarkastaa näitä reseptejä. Kuvassa on selvästikin paistettuja tomaatteja, samoin raviolit on paistettu, eivät ne keittäessä tule tuon värisiksi. Ohjeessa siitä ei mainita mitään. Pinnalla näyttää olevan ricottajuustoa (vinkissä lukee että lautasen pohjalle voi lis ätä), ohjeessa puhutaan parmesaaniraasteesta, sitä kuvassa ei näy. Basilikanlehdet antavat varmaan makua ja väriä annokselle, sekin voisi lukea ohjeessa.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenKotikokki, kiitos palautteestasi. Välitän sen tiedoksi eteenpäin.