Italialaiset raviolit
Tarjoa tomaatti-mozzarellaraviolit avokadon ja kirsikkatomaattien kanssa. Viimeistele annokset sitruunankuorella, parmesaanilla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2(300 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1sitruuna
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota kuori ja paloittele avokadon hedelmäliha kuutioksi. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
- Lisää raviolit runsaaseen kiehuvaan veteen ja keitä 3-4 minuuttia. Valuta lävikössä ja kaada joukkoon oliiviöljy.
- Kokoa annokset ravioleista, avokadosta ja kirsikkatomaateista. Ripottele pinnalle sitruunankuorta. Viimeistele parmesaaniraasteella, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Lisää lautasten pohjalle ricottajuustoa ja annosten pinnalle passionhedelmää.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Italiana: Raviolien valmistaja on italialainen pastakehittäjä Veronica, jonka kehittämä resepti tämä on. ”Italialaisen raviolin alkulähteillä” löytyy hänestä juttukin
Ette nyt voi noin pahasti tuhota Italian ruokaa! Nyt hieman rajaa siihen mitä kaikkea te yhteen sekoitatte! Aivan jäätävää!
Onko mitää ravioleja (tai tortellineja) laktoosittomina?
Olisi hyvä tarkastaa näitä reseptejä. Kuvassa on selvästikin paistettuja tomaatteja, samoin raviolit on paistettu, eivät ne keittäessä tule tuon värisiksi. Ohjeessa siitä ei mainita mitään. Pinnalla näyttää olevan ricottajuustoa (vinkissä lukee että lautasen pohjalle voi lisätä), ohjeessa puhutaan parmesaaniraasteesta, sitä kuvassa ei näy. Basilikanlehdet antavat varmaan makua ja väriä annokselle, sekin voisi lukea ohjeessa.
Kotikokki, kiitos palautteestasi. Välitän sen tiedoksi eteenpäin.