Italialaiset raviolit Reseptin takana kumppani

Italialaiset raviolit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Tarjoa tomaatti-mozzarellaraviolit avokadon ja kirsikkatomaattien kanssa. Viimeistele annokset sitruunankuorella, parmesaanilla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.

    Ainekset

    4 annosta
    2 pkt (à 250 g)
     
    tai
    2 (300 g)
     
    Pirkka syöntikypsää avokadoa
    tai
    1 rs (250 g)
     
    kirsikkatomaatteja
    tai
    n. 1 rkl
     
    tai
    1
     
    sitruuna
    tai

    Lisäksi

     
    tai
     
    tai
     
    mustapippuria
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    691 kJ / 165 kcal
    Rasva
    9,7 g
    josta tyydyttynyttä
    3,6 g
    Hiilihydraatit
    13 g
    josta sokereita
    4 g
    Proteiini
    5 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota kuori ja paloittele avokadon hedelmäliha kuutioksi. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.

    Lisää raviolit runsaaseen kiehuvaan veteen ja keitä 3–4 minuuttia. Valuta lävikössä ja kaada joukkoon oliiviöljy.

    Kokoa annokset ravioleista, avokadosta ja kirsikkatomaateista. Ripottele pinnalle sitruunankuorta. Viimeistele parmesaaniraasteella, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.

    Vinkki! Lisää lautasten pohjalle ricottajuustoa ja annosten pinnalle passionhedelmää.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka syöntikypsä avokado 1lk
      Hinta n. 1,70/kpl
      8,49/kg
    • Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250g
      Hinta 3,99/kpl
      15,96/kg
    • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
      Hinta 1,99/kpl
      26,53/kg
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka Parhaat ravioli mozzarella-tomaatti-basilika 250g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 7,00/2 kpl
      14,00/kg
      Ilman Plussa-korttia 3,99/kpl
    • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
      Hinta 8,89/kpl
      17,78/l
    • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositon
      Hinta 6,99/kpl
      34,95/kg
    • Sitruuna kg
      Hinta n. 0,45/kpl
      2,39/kg
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Meira Mustapippuri 60g kokonainen
      Hinta 2,35/kpl
      39,17/kg
    • Pirkka Parhaat kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy 500ml
      Hinta 9,99/kpl
      19,98/l
    • Pirkka Luomu ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
      Hinta 7,39/kpl
      14,78/l
    • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80g
      Hinta 2,99/kpl
      37,38/kg
    • Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano Dop 150g
      Hinta 7,35/kpl
      49,00/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,6 (45 arviota)

    • Veronica
      4 vuotta sitten
      Italiana: Raviolien valmistaja on italialainen pastakehittäjä Veronica, jonka kehittämä resepti tämä on. ”Italialaisen raviolin alkulähteillä” löytyy hänestä juttukin
    • Italiana
      4 vuotta sitten
      Ette nyt voi noin pahasti tuhota Italian ruokaa! Nyt hieman rajaa siihen mitä kaikkea te yhteen sekoitatte! Aivan jäätävää!
    • Laktoositon
      5 vuotta sitten
      Onko mitää ravioleja (tai tortellineja) laktoosittomina?
    • Kotikokki
      5 vuotta sitten
      Olisi hyvä tarkastaa näitä reseptejä. Kuvassa on selvästikin paistettuja tomaatteja, samoin raviolit on paistettu, eivät ne keittäessä tule tuon värisiksi. Ohjeessa siitä ei mainita mitään. Pinnalla näyttää olevan ricottajuustoa (vinkissä lukee että lautasen pohjalle voi lisätä), ohjeessa puhutaan parmesaaniraasteesta, sitä kuvassa ei näy. Basilikanlehdet antavat varmaan makua ja väriä annokselle, sekin voisi lukea ohjeessa.
    • K-Kuluttajapalvelu
      5 vuotta sitten
      Kotikokki, kiitos palautteestasi. Välitän sen tiedoksi eteenpäin.