ArtisokkapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Artisokkapasta

Helppo ja maistuva artisokkapasta syntyy säilötyistä artisokista. Tämä gluteeniton pasta viimeistellään parmesaanilastuilla ja rucolalla. Noin 3,75€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta artisokat. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Pane puolet artisokista, sitruunan mehu ja kuori, oliiviöljy sekä mausteet kapeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Paloittele loput artisokista ja nosta sivuun.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita artisokkakastike kuuman pastan joukkoon. Lisää joukkoon paloitellut artisokat.
  3. Viimeistele annos parmesanjuustolastuilla ja rucolalla.

Tiesitkö että...

Voit halutessasi paistaa pastan joukkoon pekonia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua