Artisokkapasta
Helppo ja maistuva artisokkapasta syntyy säilötyistä artisokista. Tämä gluteeniton pasta viimeistellään parmesaanilastuilla ja rucolalla. Noin 3,75€/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 8dl(n. 300 g)Rummo gluteenitonta fusillipastaa
- 2tlk(à 290/160 g)artisokansydämiä öljyssä
- 2valkosipulinkynttä
- 1/2luomusitruunan kuori ja mehu
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Valuta artisokat. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Pane puolet artisokista, sitruunan mehu ja kuori, oliiviöljy sekä mausteet kapeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Paloittele loput artisokista ja nosta sivuun.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita artisokkakastike kuuman pastan joukkoon. Lisää joukkoon paloitellut artisokat.
- Viimeistele annos parmesanjuustolastuilla ja rucolalla.
Tiesitkö että...
Voit halutessasi paistaa pastan joukkoon pekonia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ohikulkija, tarkoitus on, että sitruunasta puristetaan mehu ja raastetaan kuoriosa.
Onko tähän tarkoitus siis nakata kokonaan puolikas sitruuna vai puristaa siitä mehut ja raastaa kuori sekaan?
- voi että oli kiva lukea tämän päivän esitteenne - gulpp-----niin tule ves kielelle - varsinkin tämä annos.........