Artisokkapasta
Helppo ja maistuva artisokkapasta syntyy säilötyistä artisokista. Tämä gluteeniton pasta viimeistellään parmesaanilastuilla ja rucolalla. Noin 3,75€/annos*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 8dl(n. 300 g)Rummo gluteenitonta fusillipastaa
- 2tlk(à 290/160 g)artisokansydämiä öljyssä
- 2valkosipulinkynttä
- 1/2luomusitruunan kuori ja mehu
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Valuta artisokat. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Pane puolet artisokista, sitruunan mehu ja kuori, oliiviöljy sekä mausteet kapeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Paloittele loput artisokista ja nosta sivuun.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita artisokkakastike kuuman pastan joukkoon. Lisää joukkoon paloitellut artisokat.
- Viimeistele annos parmesanjuustolastuilla ja rucolalla.
Tiesitkö että...
Voit halutessasi paistaa pastan joukkoon pekonia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Ohikulkija, tarkoitus on, että sitruunasta puristetaan mehu ja raastetaan kuoriosa.
Onko tähän tarkoitus siis nakata kokonaan puolikas sitruuna vai puristaa siitä mehut ja raastaa kuori sekaan?
- voi että oli kiva lukea tämän päivän esitteenne - gulpp-----niin tule ves kielelle - varsinkin tämä annos.........