• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pikantti tonnikalaspagetti

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 1,70 €/annos.
Pikantti tonnikalaspagetti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä chili, josta on siemenet poistettu. Hienonna myös valkosipulinkynnet ja persilja.
  3. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä pari minuuttia. Sekoita joukkoon chili ja valkosipuli ja kuullota hetki. Sekoita joukkoon valutettu tonnikala, persilja, kaprikset, sitruunanmehu ja -kuori, suola sekä mustapippuri.
  4. Valuta spagetti ja sekoita tonnikalaseoksen joukkoon. Tarjoa tonnikalaspagetti juustoraasteen kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja55 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4