• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Parsapasta

Suikaloitu vihreä parsa ja tuore nauhapasta sekoittuvat kauniisti keväisessä pastassa Tämäkin resepti vain n. 2,90€/annos*.
Parsapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 410 kcal / annos (300g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele parsat. Leikkaa tai napsauta parsojen puumainen kantaosa pois (noin 2 cm). Voit kuoria parsat ohuelti mikäli kuori tuntuu paksulta ja varren tyviosa puumaiselta. Suikaloi parsat varovasti ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsen avulla. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja valuta keitinvesi pois.
  2. Paahda pinjansiemeniä hetki pinnoitetussa kattilassa ilman rasvaa. Siirrä pinjansiemenet toiseen astiaan. Mittaa kattilaan vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kiehuvaan veteen suola ja parsasuikaleet. Kypsennä 1-2 minuuttia samalla sekoittaen.
  3. Lisää kattilaan sitruunanmehu, -kuori ja tuorepasta. Sekoita pastaan oliiviöljy, parmesaaniraaste ja pinjansiemenet. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoa parsapasta välittömästi parmesaaniraasteen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 410 kcal1 700 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja43 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua