• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Itse tehty Daim

Klassikko Daim-suklaata valmistat helposti myös itse. Paloittele ja pakkaa kauniisiin lahjapusseihin. Joulun makein lahja on valmis. N. 0,15€/annos.
Itse tehty Daim
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 25 palaa
  • 30 - 60 min
  • 554 kcal / 100 g (15g)

Ainekset

25 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita suklaata lukuunottamatta kaikki aineet kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10-15 minuuttia. Kaada seos öljytylle leivinpaperille.
  2. Pane päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse seos noin 20 cm x 20 cm levyksi. Anna jähmettyä noin 10 minuuttia.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa ja levitä se jäähtyneen massan päälle. Anna suklaan jähmettyä kunnolla ennen paloittelua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 554 kcal2 320 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja69 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua
  • Jauhopeukalo18.12.2016

    Helppo tehdä lasten kanssa, kiva vaihtelu fariinisokerista perusdaimiin.

  • Joululahjaksi28.11.2016

    Kuinka kauan nämä säilyvät ja miten kannattaa säilyttää?

  • K-Kuluttajapalvelu28.11.2016

    Joululahjaksi, kiitos kysymyksestäsi. Daim säilyy jääkaapissa noin viikon.