• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Itse tehty joulusuklaalevyTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Itse tehty joulusuklaalevy

Noin 2,50€/annos.

  • yli 60 min

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa leivinpaperi suorakaiteen muotoisen (10x26 cm) vuoan pohjalle.
  2. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Rouhi valkosuklaa.
  3. Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä suklaa levyksi vuoan pohjalle. Ripottele päälle rouhitut pistaasipähkinät, valkosuklaarouhe, karpalot ja murennettu keksi.
  4. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
  5. Leikkaa tai murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Säilytä jähmettynyt suklaa huoneenlämmössä

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 32 arvostelua
  • Pahaa suklaata ei kannata syödä10.12.2017

    Kaunis ajatus ja laadukas kuva, mutta jo taloussuklaan käyttö kertoo että tekele jää pölyyntymään kaappiin. 80-luvun Ruokavaraston tarjonnan varassa eläville olisi ollut kova juttu.

  • Pilkuntarkka13.11.2017

    Ohjeessa pieni virhe: siitä puuttuu kokonaan mitä tehdään rouhitukke valkosuklaalle ja pähkinöille. Vaikka toki sen jokainen varmasti itse tajuaakin.

  • K-Kuluttajapalvelu13.11.2017

    Pilkuntarkka, kiitos huomiostasi. Työvaihe on tosiaan jäänyt epähuomiossa pois. Valkosuklaa ja pähkinät lisätään samaan aikaan karpaloiden ja keksien kanssa. Lisäämme kohdan reseptiin.