Itse tehty joulusuklaalevy
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Tee lahjaksi joulun ihanin suklaalevy. Ripottele pinnalle makusi mukaan vaikkapa suklaata, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.
Ainekset
annosta
100 g | tai |
1/2 dl | tai |
25 g | tai |
1/2 dl | Pirkka kuivattuja karpaloita tai |
1 | tai |
Valmistus
yli 60 min
Leikkaa leivinpaperi suorakaiteen muotoisen (10x26 cm) vuoan pohjalle.
Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Rouhi valkosuklaa.
Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä suklaa levyksi vuoan pohjalle. Ripottele päälle rouhitut pistaasipähkinät, valkosuklaarouhe, karpalot ja murennettu pipari
Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
Leikkaa tai murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Säilytä jähmettynyt suklaa huoneenlämmössä
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(48 arviota)
- 30 - 60 min4,9(13 arviota)
- 30 - 60 min4,0(466 arviota)
- 30 - 60 min3,3(15 arviota)
- yli 60 min4,1(114 arviota)
- 30 - 60 min4,7(48 arviota)
- yli 60 min3,7(52 arviota)
- yli 60 min4,7(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (67 arviota)
- Leipoja4 vuotta sittenVoiko taloussuklaan korvata tavan maito- tai tummasuklaalla vai kärsiikö suklaalevyn jähmettyminen tai koossa pysyminen?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenLeipoja, resepti on testattu Pirkan tummalla leivontasuklaalla, mutta voit hyvin kokeilla tehdä suklaalevyn myös maitosuklaalla tai muulla tummalla suklaalla.
- inis4 vuotta sittenKuinka kauan tämä suklaalevy säilyy?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenInis, suklaalevy säilyy hyvänä noin viikon.
- Pahaa suklaata ei kannata syödä5 vuotta sittenKaunis ajatus ja laadukas kuva, mutta jo taloussuklaan käyttö kertoo että tekele jää pölyyntymään kaappiin. 80-luvun Ruokavaraston tarjonnan varassa eläville olisi ollut kova juttu.
- Pilkuntarkka5 vuotta sittenOhjeessa pieni virhe: siitä puuttuu kokonaan mitä tehdään rouhitukke valkosuklaalle ja pähkinöille. Vaikka toki sen jokainen varmasti itse tajuaakin.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenPilkuntarkka, kiitos huomiostasi. Työvaihe on tosiaan jäänyt epähuomiossa pois. Valkosuklaa ja pähkinät lisätään samaan aikaan karpaloiden ja keksien kanssa. Lisäämme kohdan reseptiin.