Hyppää sisältöön
Itse tehty joulusuklaalevyTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Itse tehty joulusuklaalevy

  • Valmistusaikayli 60 min
Tee lahjaksi joulun ihanin suklaalevy. Ripottele pinnalle makusi mukaan vaikkapa suklaata, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

    Valmistus

    yli 60 min
    Leikkaa leivinpaperi suorakaiteen muotoisen (10x26 cm) vuoan pohjalle.
    Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Rouhi valkosuklaa.
    Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä suklaa levyksi vuoan pohjalle. Ripottele päälle rouhitut pistaasipähkinät, valkosuklaarouhe, karpalot ja murennettu pipari
    Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
    Leikkaa tai murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Säilytä jähmettynyt suklaa huoneenlämmössä

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka tumma leivontasuklaa 70% 100g RFA
      Hinta 2,29/kpl
      22,90/kg
    • Pirkka paahdetut ja suolatut pistaasipähkinät 125g
      Hinta 2,59/kpl
      20,72/kg
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Hinta 1,65/kpl
      16,50/kg
    • Plussa-etu
      Earth Control Karpalo 100g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 2,99/kpl
      29,90/kg
      Ilman Plussa-korttia 3,15/kpl (31,50/kg)
    • K-Menu piparkakku 400g
      Hinta 1,49/kpl
      3,72/kg
    • Fazer Ögon 70% Premium leivontasuklaa 100g
      Hinta 3,29/kpl
      32,90/kg
    • Plussa-etu
      Earth Control 80g Paahdetut ja suolatut pistaasipähkinät
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 2,99/kpl
      37,38/kg
      Ilman Plussa-korttia 3,15/kpl (39,38/kg)
    • Fazer Ögon Valkoinen Leivontasuklaa 100g
      Hinta 3,29/kpl
      32,90/kg
    • Foodin Kuivattu karpalo 130g luomu
      Hinta 4,15/kpl
      31,92/kg
    • Urtekram Makea karpalo 150g Luomu
      Hinta 5,29/kpl
      35,27/kg
    • Töysäläinen piparkakkuja 400 g
      Hinta 2,69/kpl
      6,73/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,3 (72 arviota)

    • ROOPE
      1 vuosi sitten
      HYVÄ! Oli kiva leipoa😍🥰
    • Leipoja
      6 vuotta sitten
      Voiko taloussuklaan korvata tavan maito- tai tummasuklaalla vai kärsiikö suklaalevyn jähmettyminen tai koossa pysyminen?
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Leipoja, resepti on testattu Pirkan tummalla leivontasuklaalla, mutta voit hyvin kokeilla tehdä suklaalevyn myös maitosuklaalla tai muulla tummalla suklaalla.
    • inis
      6 vuotta sitten
      Kuinka kauan tämä suklaalevy säilyy?
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Inis, suklaalevy säilyy hyvänä noin viikon.
    • Pahaa suklaata ei kannata syödä
      7 vuotta sitten
      Kaunis ajatus ja laadukas kuva, mutta jo taloussuklaan käyttö kertoo että tekele jää pölyyntymään kaappiin. 80-luvun Ruokavaraston tarjonnan varassa eläville olisi ollut kova juttu.
    • Pilkuntarkka
      7 vuotta sitten
      Ohjeessa pieni virhe: siitä puuttuu kokonaan mitä tehdään rouhitukke valkosuklaalle ja pähkinöille. Vaikka toki sen jokainen varmasti itse tajuaakin.
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Pilkuntarkka, kiitos huomiostasi. Työvaihe on tosiaan jäänyt epähuomiossa pois. Valkosuklaa ja pähkinät lisätään samaan aikaan karpaloiden ja keksien kanssa. Lisäämme kohdan reseptiin.