Hyppää sisältöön
Vadelma-pistaasiblondiesTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vadelma-pistaasiblondies

  • Annosmäärä12–30 palaa
  • Valmistusaikayli 60 min
Blondiesit ovat loistavaa juhlatarjottavaa, sillä tätä herkkua riittää pienikin pala taltuttamaan makeannälän.

    Ainekset

    12–30 palaa

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 554 kJ / 372 kcal
    • Rasva
      20,7 g
    • josta tyydyttynyttä
      10,6 g
    • Hiilihydraatit
      38,8 g
    • josta sokereita
      21,7 g
    • Proteiini
      6,6 g
    • Suola
      0,7 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla hyvin vatkaten. Lisää taikinaan limetin kuoriraaste ja -mehu sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele lopuksi varovasti taikinaan rouhittu valkosuklaa, kuoritut ja rouhitut pistaasipähkinät sekä jäiset vadelmat.
    2. Lusikoi taikina suorakulmaiseen vuokaan (23x18 cm) ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35 minuuttia.
    3. Leikkaa hyvin jäähtyneenä paloiksi. Pieniä suupaloja tulee noin 30, isompia 12–15.
    Vinkki! Voit halutessasi koristella blondiesit sulatetulla valkosuklaalla tai tomusokerilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,4 (29 arviota)

    • Salli
      6 vuotta sitten
      Ohje oli helppo ja piirakan teki nopeasti! Ihanasti maistuu suolaiset pistaasit ja makea suklaa!