DIY-suklaa
Somen villinneen Do It Yourself eli DIY-suklaalevyn valmistaminen on valtavan helppoa. Sulata suklaat uunissa, marmoroi pinta ja koristele oman makusi mukaan.
20 palaayli 60 min
Ainekset
20 palaa
- 1 1/2dlvärikkäitä pääsiäismakeisia
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa suklaalevyt veitsellä pituussuunnassa puoliksi. Vuoraa uunivuoka (34 cm x 26 cm) leivinpaperilla. Rypistele leivinpaperia, jotta se asettuu hyvin vuokaan. Asettele eri väriset suklaalevyn puolikkaat vuokaan vuorotellen vierekkäin.
- Sulata suklaita 100-asteisessa uunissa 13-15 minuuttia, kunnes suklaat ovat sulaneet pehmeiksi.
- Paloittele aprikoosit ja rouhi pähkinät veitsellä. Mittaa karkit valmiiksi. Kun suklaa on sulanut, vedä suklaan pintaan kuvioita veitsen tai syömäpuikon avulla. Ripottele päälle aprikoosit, pähkinät ja karkit.
- Kun vuoka on huoneenlämpöinen, nosta se jääkaappiin jähmettymään 45-60 minuutiksi. Paloittele täysin jähmettynyt suklaa käsin ja aseta tarjolle.
Katso video
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Nam! Helppoa ja omaa makuun tuunattavaa