DIY-suklaa
- Annosmäärä20 palaa
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Somen villinneen Do It Yourself eli DIY-suklaalevyn valmistaminen on valtavan helppoa. Sulata suklaat uunissa, marmoroi pinta ja koristele oman makusi mukaan.
- Kananmunaton
Ainekset
20 palaa
1 pkt (200 g) | tai |
2 pkt (à 100 g) | tai |
1 1/2 dl | tai |
1/2 dl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 583 kJ / 379 kcal |
Rasva | 20,4 g |
josta tyydyttynyttä | 12 g |
Hiilihydraatit | 41,6 g |
josta sokereita | 39,4 g |
Proteiini | 4,7 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Leikkaa suklaalevyt veitsellä pituussuunnassa puoliksi.
Asettele eri väriset suklaalevyn puolikkaat leivinpaperin päälle uunipellille vuorotellen vierekkäin.
Sulata suklaita 50-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes suklaat ovat sulaneet pehmeiksi.
Kun suklaa on sulanut, vedä suklaan pintaan kuvioita veitsen tai syömäpuikon avulla.
Ripottele pinnalle ranskanpastillit ja pistaasipähkinät.
Anna suklaan kovettua noin 4 tuntia huoneen lämmössä, tai nosta levy varovasti leivinpaperin avulla jääkaappiin jähmettymään 45-60 minuutiksi. Paloittele suklaa täysin jähmettyneenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka tumma leivontasuklaa 200g RFAHinta 2,35/kpl11,75/kg
- Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFAHinta 1,19/kpl11,90/kg
- Pirkka ranskalaisia pastilleja 90 g RFAHinta 2,09/kpl23,22/kg
- Pirkka paahdetut ja suolatut pistaasipähkinät 125gHinta 2,59/kpl20,72/kg
- Fazer Ögon Leivontasuklaa 200g TummaHinta 5,49/kpl27,45/kg
- Pirkka tikkarimix 10kpl/120gHinta 1,49/kpl12,42/kg
- Pirkka Parhaat pehmeä lakritsi 180gHinta 1,99/kpl11,06/kg
- Plussa-etuEarth Control 80g Paahdetut ja suolatut pistaasipähkinätPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl37,38/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (39,38/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min2,0(5 arviota)
- alle 30 min3,5(48 arviota)
- alle 30 min4,5(2 arviota)
- alle 30 min4,0(95 arviota)
- yli 60 min3,3(6 arviota)
- yli 60 min4,5(130 arviota)
- yli 60 min4,0(42 arviota)
- yli 60 min3,9(109 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (56 arviota)
- Kikka1 päivä sittenKiitos paljon ohjeesta 🙂
- Suklaan ystävä10 kuukautta sittenInnostuin niin, että teon heti tupla-annoksen. Yritin saada kerralla pellillisen. Iso annos ei jähmety neljässä tunnissa.
- Viivi10 kuukautta sittenTällä tavalla ei varmaan saada temperoidun suklaan koostumusta ja makua?
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenAnna, suklaa säilyy huoneenlämmössä noin viikon.
- Anna1 vuosi sittenMiten kauan tämä säilyy?
- Anni2 vuotta sittenNam! Helppoa ja omaa makuun tuunattavaa