Vegaaniset juhlakonvehdit
Itse tehdyt suklaakonvehdit tekevät aina vaikutuksen, vaikka tekeminen olisikin hyvin helppoa! Lähde: http://www.kahviajakasvisruokaa.fi/2016/11/kaupallisessa-yhteistyossa-k-ruoan-kryhteistyo.html
- 40 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
40 kpl
Pistaasitäytekonvehdit
- 10tuoretta taatelia
Nopea karpalosuklaa
- 1/2ps(á 75 g)Pirkka kuivattuja karpaloita
- 1/2ps(á 80 g)Pirkka pähkinäsekoitusta
- merisuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Pistaasikonvehdit: Poista taateleista kivi ja jauha ne pehmeäksi massaksi. Hienonna myös pähkinät tehosekoittimessa. Yhdistä seokset ja vaivaa käsin kaikki tasaiseksi. Mikäli massaa ei voi muotoilla, lisää muutama taateli. Painele massa noin 2cm paksuiseksi levyksi ja tasaa reunat. Siirrä hetkeksi pakkaseen. Sulata leivontasuklaa vesihauteessa. Kun suklaa on sulaa, ota pähkinämassa pakkasesta. Leikkaa paloiksi. Pidä pähkinäneliötä haarukan päällä ja valele se kauttaaltaan suklaalla. Anna ylimääräisen suklaan tippua takaisin kattilaan. Aseta jääkaappiin jähmettymään. Noin 10min jähmettymisen jälkeen voit koristella päällysen haluamallasi tavalla. Anna jähmettyä kokonaan ennen tarjoilua.
- Karpalosuklaa: Jauha pähkinät ja karpalot tehosekoittimessa rouheeksi. Voit halutessasi jättää sattumat kookkaiksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita pähkinät ja karpalot suklaaseen. Vuoraa sopivan kokoinen muovirasia leivinpaperilla ja kaada suklaa jähmettymään. Rouhi pinnalle merisuolaa. Kun suklaa on jähmettynyt, leikkaa paloiksi ja tarjoile!
Tiesitkö että...
Voit varioida suklaasi sisältöä mielesi mukaan, suolaisen ja makean yhdistelmä toimii aina.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi