Pistaasi-suklaaherkut
Pistaasi-suklaapalat ovat helppoja ja nopeita valmistaa vaikkapa lahjaksi.
- 32 kpl
- yli 60 min
- 59,6 kcal / annos (10g)
Ainekset
32 kpl
- 1levy (200 g)maitosuklaata
- 1/2ps(à 125 g)Pirkka pekaanipähkinöitä
Valmistus
yli 60 min- Paloittele suklaa. Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa. Älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä.
- Kuori pistaasipähkinät. Rouhi molempia pähkinöitä veitsellä pienemmiksi. Sekoita pähkinät sulatetun suklaan joukkoon ja nostele seoksesta leivinpaperin päälle 16 nokaretta. Siirrä jääkaappiin kovettumaan noin tunniksi.
- Leikkaa nokareet kahteen osaan. Säilytä valmiita suklaapaloja jääkaapissa kannellisessa astiassa.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 10g100 g
- 59,6 kcal249 kJ
- Proteiinia 1,13 g
- Hiilihydraatteja3,6 g
- Rasvaa4,64 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Säilyvätkö nämä huoneenlämmössä?
Pistaasi-suklaaherkut säilyvät hyvin jääkaapissa arviolta ainakin viikon ajan, ellei pidempäänkin.
Kuinka pitkään nämä säilyvät syötävinä viileässä/kylmässä?