• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pistaasi-suklaaherkut

Pistaasi-suklaapalat ovat helppoja ja nopeita valmistaa vaikkapa lahjaksi.
Pistaasi-suklaaherkut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 32 kpl
  • yli 60 min
  • 59,6 kcal / annos (10g)

Ainekset

32 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele suklaa. Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa. Älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä.
  2. Kuori pistaasipähkinät. Rouhi molempia pähkinöitä veitsellä pienemmiksi. Sekoita pähkinät sulatetun suklaan joukkoon ja nostele seoksesta leivinpaperin päälle 16 nokaretta. Siirrä jääkaappiin kovettumaan noin tunniksi.
  3. Leikkaa nokareet kahteen osaan. Säilytä valmiita suklaapaloja jääkaapissa kannellisessa astiassa.

Ravintosisältö perannos 10g100 g

  • 59,6 kcal249 kJ
  • Proteiinia1,13 g
  • Hiilihydraatteja3,6 g
  • Rasvaa4,64 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8
  • Nimetön käyttäjä18.12.2015

    Säilyvätkö nämä huoneenlämmössä?

  • Kuluttajapalvelu18.12.2015

    Pistaasi-suklaaherkut säilyvät hyvin jääkaapissa arviolta ainakin viikon ajan, ellei pidempäänkin.

  • eve18.12.2015

    Kuinka pitkään nämä säilyvät syötävinä viileässä/kylmässä?