Jättikatkaravunpyrstöt ja sitruuna-aioli
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
Jättikatkaravunpyrstöt onnistuvat loistavasti grillissä. Tarjoa niiden kanssa ihanan helppoa sitruuna-aiolia.
Ainekset
4 annosta
1 pkt (400 g) | Pirkka Parhaat jättikatkaravunpyrstöjä, raaka (pakaste) tai |
Sitruuna-aioli | |
---|---|
1 dl | Pirkka majoneesia tai |
1 1/2 tl | sitruunan kuorta raastettuna tai |
1 1/2 tl | sitruunanmehua tai |
1–2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
1/2 dl | tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 814 kJ / 194 kcal |
Rasva | 15,7 g |
josta tyydyttynyttä | 1,8 g |
Hiilihydraatit | 0,4 g |
josta sokereita | 0,3 g |
Proteiini | 13,1 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Sulata ravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita aiolin ainekset keskenään ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
Paista tai grillaa pyrstöjä noin 3 minuuttia. Käännä kerran kypsennyksen aikana. Tarjoa katkaravunpyrstöt sitruuna-aiolin ja esimerkiksi rapean leivän kanssa.