Hyppää sisältöön
KatkarapuskagenReseptin takana kumppani

Katkarapuskagen

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Päivitimme tanskalaisen klassikoleivän.Tarjoa ainekset erikseen niin, että jokainen voi koota oman annoksensa.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

2 annosta
  • 1 ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)
  • 6 (100 g) retiisiä
  • 1/2 (50 g) punasipuli
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Lisäksi

  • 1 pkt (150 g) kylmäsavukirjolohiviipaleita(esim. Heimon Gourmet)
  • 1 pkt (130 g) Oululainen ruislastuja
  • tilliä koristeluun

Ravintosisältö

  • Energia
    944 kJ / 226 kcal
  • Rasva
    14,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,5 g
  • Hiilihydraatit
    11,4 g
  • josta sokereita
    1 g
  • Proteiini
    9,9 g
  • Suola
    1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhdo ja viipaloi retiisit. Hienonna punasipuli.
  3. Sekoita kaikki skagenin aineet keskenään.
  4. Tarjoa katkarapuskagen, ruislastut ja kylmäsavulohi alkupalana, kauniisti lautaselle aseteltuna.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,4 (17 arviota)

  • läckergom/kallskänka, sthlm
    6 vuotta sitten
    Det här har inget med skagen att göra, så kalla den in uppdaterad skagen, tack. Jo, den har ju iaf räkor...Här går vi efter Tore W's recept.