
Katkarapuskagen
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Maidoton
Päivitimme tanskalaisen klassikoleivän.Tarjoa ainekset erikseen niin, että jokainen voi koota oman annoksensa.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
2 annosta
- 1 ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 6 (100 g) retiisiä
- 1/2 (50 g) punasipuli
- 2 rkl tilliä hienonnettuna
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl sitruunanmehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi
- 1 pkt (150 g) kylmäsavukirjolohiviipaleita(esim. Heimon Gourmet)
- 1 pkt (130 g) Oululainen ruislastuja
- tilliä koristeluun
Ravintosisältö
- Energia944 kJ / 226 kcal
- Rasva14,9 g
- josta tyydyttynyttä1,5 g
- Hiilihydraatit11,4 g
- josta sokereita1 g
- Proteiini9,9 g
- Suola1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhdo ja viipaloi retiisit. Hienonna punasipuli.
- Sekoita kaikki skagenin aineet keskenään.
- Tarjoa katkarapuskagen, ruislastut ja kylmäsavulohi alkupalana, kauniisti lautaselle aseteltuna.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −17 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,50/2 kpl13,75/lIlman Plussa-korttia 3,35/kpl (16,75/l)
- Pysyvästi edullinenHinta 5,99/kpl39,93/kg
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(10 arviota)
- alle 15 min4,3(11 arviota)
- alle 15 min3,3(20 arviota)
- alle 15 min4,0(100 arviota)
- 30 - 60 min3,5(115 arviota)
- yli 60 min4,3(32 arviota)
- alle 15 min4,2(51 arviota)
- alle 15 min3,9(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (17 arviota)
- läckergom/kallskänka, sthlm6 vuotta sittenDet här har inget med skagen att göra, så kalla den in uppdaterad skagen, tack. Jo, den har ju iaf räkor...Här går vi efter Tore W's recept.