• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KatkarapuskagenReseptin teki kumppani

Katkarapuskagen

Päivitimme tanskalaisen klassikoleivän.Tarjoa ainekset erikseen niin, että jokainen voi koota oman annoksensa.

  • 2 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

2 annosta
    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • 6(100 g)retiisiä
    • 1/2(50 g)punasipuli
    • 2rkltilliä hienonnettuna
    • 1dlmajoneesia
    • 1rklsitruunanmehua
    • ripaus suolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohiviipaleita(esim. Heimon Gourmet)
    • 1pkt(130 g)Oululainen ruislastuja
    • tilliä koristeluun

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhdo ja viipaloi retiisit. Hienonna punasipuli.
  3. Sekoita kaikki skagenin aineet keskenään.
  4. Tarjoa katkarapuskagen, ruislastut ja kylmäsavulohi alkupalana, kauniisti lautaselle aseteltuna.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua
  • läckergom/kallskänka, sthlm15.8.2018

    Det här har inget med skagen att göra, så kalla den in uppdaterad skagen, tack. Jo, den har ju iaf räkor...Här går vi efter Tore W's recept.