Katkarapuskagen
Päivitimme tanskalaisen klassikoleivän.Tarjoa ainekset erikseen niin, että jokainen voi koota oman annoksensa.
2 annostaalle 15 min
Ainekset
2 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 6(100 g)retiisiä
- 1/2(50 g)punasipuli
- 2rkltilliä hienonnettuna
- 1dlmajoneesia
- 1rklsitruunanmehua
- ripaus suolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohiviipaleita(esim. Heimon Gourmet)
- 1pkt(130 g)Oululainen ruislastuja
- tilliä koristeluun
Valmistus
alle 15 min- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhdo ja viipaloi retiisit. Hienonna punasipuli.
- Sekoita kaikki skagenin aineet keskenään.
- Tarjoa katkarapuskagen, ruislastut ja kylmäsavulohi alkupalana, kauniisti lautaselle aseteltuna.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Det här har inget med skagen att göra, så kalla den in uppdaterad skagen, tack. Jo, den har ju iaf räkor...Här går vi efter Tore W's recept.