• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauheliha-herkkusienipasteijakolmiot

Jauheliha-herkkusienipasteijakolmiot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10-12 kpl
  • alle 30 min
  • 260 kcal / 100 g

Ainekset

10-12 kpl
    • 1pkt(500 g)voitaikinalevyjä (pakaste)
    • 150gjauhelihaa
    • 1/2rklöljyä
    • n. 5cm:n palapurjoa
    • 1tlk(185 g)herkkusieniviipaleita
    • 1prk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlviherpippureita

Voiteluun

    • kananmunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä voitaikinalevyt sulamaan.
  2. Suikaloi purjo ja valuta herkkusienet. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon purjo ja sienet. Sekoita pari minuuttia.
  3. Lisää ranskankerma. Hauduta 3-4 minuuttia ja mausta suolalla ja hienonnetulla viherpippurilla. Anna seoksen jäähtyä.
  4. Leikkaa voitaikinalevyt keskeltä kahteen osaan. Painele reunoja hieman ohuemmiksi. Jaa täytettä runsas 1 rkl taikinapaloille. Kostuta reunat vedellä ja sulje kulmittain. Voitele pasteijat munalla, pistele ja paista uunin alimmalla tasolla 225 astessa noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 260 kcal1 090 kJ
  • Proteiinia6,81 g
  • Hiilihydraatteja16,2 g
  • Rasvaa18,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua