• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustoinen porokeitto

Juustoinen porokeitto tehdään poronkäristyksestä, kasvissuikaleista ja sulatejuustosta.
Juustoinen porokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 195 kcal / annos (300g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jäinen käristysliha rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot, sekoita ja lisää vesi. Keitä välillä sekoittaen, kunnes keitto kiehahtaa.
  2. Murenna joukkoon lihaliemikuutio ja huhmaressa murskatut viherpippurit. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10 minuuttia.
  3. Sulata joukkoon sulatejuusto ja kuumenna kiehuvaksi. Koristele persiljalla. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää, esimerkiksi rieskoja.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 195 kcal816 kJ
  • Proteiinia17,7 g
  • Hiilihydraatteja8,7 g
  • Rasvaa10,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4