• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihakeitto italialaisittain

Jauhelihakeitto italialaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha kattilassa öljytilkassa. Lisää hienonnettu sipuli ja anna pehmetä hiukan.
  2. Kaada joukkoon vesi ja liemikuutio. Kun liemi kiehuu lisää kuoritut ja paloitellut perunat. Anna kiehua kunnes perunat ovat lähes kypsiä, 10-15 minuuttia.
  3. Lisää kasvissuikaleet, tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä kypsäksi noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele silputulla persiljalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 144 kcal602 kJ
  • Proteiinia11,8 g
  • Hiilihydraatteja14,9 g
  • Rasvaa3,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9