
Kanttarellikeitto
Kanttarellikeitto on maukas syksyinen sieniruoka. Sulatejuusto tuo kantarellikeittoon kermaista suutuntumaa.
- 5 annosta
- alle 30 min
- 156 kcal / annos (300g)
Ainekset
5 annosta
- n. 1l(250-300 g)kantarelleja
- 2porkkanaa
- 1sipuli
- 1/2isoa purjoa
- 2rklvoita
- 1lvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
- 1/2tlmustapippuria
- 1rkltimjamia hienonnettuna
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
- (suolaa)
Valmistus
alle 30 min- Puhdista ja paloittele sienet. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Viipaloi kuorittu, halkaistu sipuli ja hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.
- Kiehauta sipuli, purjo ja porkkanat rasvassa kattilassa sekoitellen. Anna hautua pari minuuttia kannen alla. Lisää sienet ja jatka hauduttamista. Kaada vesi hetken kuluttua kattilaan. Lisää fondi ja mustapippuri.
- Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi sulatejuusto. Hienonna joukkoon timjami ja persilja. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 156 kcal657 kJ
- Proteiinia 8 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa12 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Se on kantarelli.... =0
Vetinen ja mauton