• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Poro-paprikakasari

Poro-paprikakasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • tuoretta persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuutioi paprikat. Sulata rasva paistokasarissa. Sulata ja ruskista jäinen poronkäristys vähitellen paistokasarissa.
  2. Lisää kasariin sieniviipaleet, paprikakuutiot ja sipulit. Sekoittele, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Ripottele pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada joukkoon kylmä vesi. Kiehauta. Lisää kasvirasvasekoite.
  3. Sekoita, kunnes kasari kiehuu uudelleen. Pane kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Mausta suolalla ja kämmenellä hienonnetulla timjamilla. Tarjoa kasari perunasoseen ja salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille