Poro-paprikakasari
Poro-paprikakasari on maistuva ja helppo arkiruoka. Ja mikä parasta, poro-paprikakasari syntyy alle puolessa tunnissa!
4 annostaalle 30 min0 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2rklmargariinia tai voita
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä (tuoreita)
- 1pienipunainen paprika
- 1pienivihreä paprika
- 2rklvehnäjauhoja
- 2dlvettä
- 1dlPirkka kasvirasvasekoitetta
- n. 1/2tlsuolaa
- 1/2tltimjamia
Koristeeksi
- tuoretta persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuutioi paprikat. Sulata rasva paistokasarissa. Sulata ja ruskista jäinen poronkäristys vähitellen paistokasarissa.
- Lisää kasariin sieniviipaleet, paprikakuutiot ja sipulit. Sekoittele, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Ripottele pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada joukkoon kylmä vesi. Kiehauta. Lisää kasvirasvasekoite.
- Sekoita, kunnes kasari kiehuu uudelleen. Pane kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Mausta suolalla ja kämmenellä hienonnetulla timjamilla. Tarjoa kasari perunasoseen ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 0 kcalNaN kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- RasvaaNaN g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi