• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillattu kurkku

Grillaa hunajaisia kurkkupaloja muun grilliruuan lisäkkeeksi.
Grillattu kurkku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 125 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 300 g)kurkku
    • 2rklrypsiöljyä
    • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1/2tljuoksevaa hunajaa
    • 1tlminttua
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese kurkku ja leikkaa se neljään palaan. Puolita palat ja lohko puolikkaat vielä kahteen osaan. Sekoita rypsiöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi, hunaja sekä mausteet. Voitele kurkkupalat mausteöljyllä ja grillaa kauniin ruskeiksi. Tarjoa esimerkiksi grillatun pihvin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 125 kcal521 kJ
  • Proteiinia0,62 g
  • Hiilihydraatteja2,48 g
  • Rasvaa12,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15