Gratinoitu parsaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gratinoitu parsa

Gratinoi parsat ekstraherkullisiksi uunissa. Ripottele pinnalle kahta juustoa; valkosipulilla ja persiljalla maustettua salaattijuustoa sekä venyvää mozzarellaa. Noin 1,85€/annos.*

Ainekset

4 annosta
    • 1nippu(450 g)vihreää parsaa
    • 1–2tlsalaattijuuston öljyä
    • n. 1/2prk(à 265 g/150 g)Apetina salaattijuustokuutioita öljyssä, valkosipuli & persilja
    • 1/2ps(à 150 g)Arla Mainio Mozzarella juustoraastetta
    • ripausmustapippuria
    • tuoretta minttua

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo ja kuivaa parsat. Katkaise varren puumainen osa napsauttamalla. Aseta parsat uunivuokaan ja pyöräytä ne salaattijuuston öljyssä.
  2. Murenna öljystä valutetut salaattijuustot kulhoon ja sekoita juustoraasteen kanssa. Ripottele seos parsojen keskelle niin, että nuput ja kannat jäävät näkyviin.
  3. Kypsennä 225-asteisessa uunissa hieman keskitasoa ylempänä 12–15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hieman väriä. Ripottele pinnalle mintunlehtiä. Tarjoa alkupalana tai lisäkkeenä.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille111 arvostelua