Gratinoitu parsa
Gratinoi parsat ekstraherkullisiksi uunissa. Ripottele pinnalle kahta juustoa; valkosipulilla ja persiljalla maustettua salaattijuustoa sekä venyvää mozzarellaa. Noin 1,85€/annos.*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1nippu(450 g)vihreää parsaa
- 1-2tlsalaattijuuston öljyä
- n. 1/2prk(à 265 g/150 g)Apetina salaattijuustokuutioita öljyssä, valkosipuli & persilja
- 1/2ps(à 150 g)Arla Mainio Mozzarella juustoraastetta
- ripausmustapippuria
- tuoretta minttua
Valmistus
alle 30 min- Huuhdo ja kuivaa parsat. Katkaise varren puumainen osa napsauttamalla. Aseta parsat uunivuokaan ja pyöräytä ne salaattijuuston öljyssä.
- Murenna öljystä valutetut salaattijuustot kulhoon ja sekoita juustoraasteen kanssa. Ripottele seos parsojen keskelle niin, että nuput ja kannat jäävät näkyviin.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa hieman keskitasoa ylempänä 12-15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hieman väriä. Ripottele pinnalle mintunlehtiä. Tarjoa alkupalana tai lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi