• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustosalaatti

Juustosalaatti sekä kaunis että maukas. Appelsiini antaa salaatille raikkautta. N. 1,30€/annos*.
Juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • alle 15 min
  • 116 kcal / annos (120g)

Ainekset

6-8 annosta
    • 1ruukkuPirkka tammenlehtisalaattia
    • 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
    • 1(n. 300 g)appelsiini
    • 200gPirkka tummia viinirypäleitä
    • 200gValio Oltermanni tai Oltermanni cheddarjuustoa
    • 2(150 g)tomaattia
    • basilikaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatit laakealle vadille. Kuori appelsiini veitsellä kalvottomaksi, leikkaa puoliksi ja edelleen viipaleiksi. Puolita viinirypäleet. Kuutioi tai suikaloi juusto. Voit myös höylätä osan juustosta ja kiepauttaa viipaleet rulliksi. Lohko tomaatit.
  2. Asettele appelsiinit, rypäleet, juustot ja tomaatit salaattipedille. Ripottele pinnalle basilikanlehtiä. Valuta balsamietikkakastiketta salaatin päälle tai tarjoa se erikseen. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 116 kcal484 kJ
  • Proteiinia5,66 g
  • Hiilihydraatteja6,49 g
  • Rasvaa7,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3