• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaatti

Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • alle 30 min
  • 77,7 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Kastike

Koristeeksi

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Puhdista mansikat ja paloittele ne.
  2. Revi salaatit vadille, asettele päälle kurkut, katkaravut, mansikat ja mozzarellat.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaatille juuri ennen tarjoamista. Viimeistele basilikanlehdillä. Tarjoa crostinien tai leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Mansikoiden tilalla voi käyttää kirsikkatomaatteja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,7 kcal325 kJ
  • Proteiinia5,28 g
  • Hiilihydraatteja2,55 g
  • Rasvaa4,98 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille