Hyppää sisältöön
Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaatti

  • Annosmäärä6–8 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Ihanan kesäinen katkarapusalaatti saa makua mozzarellasta ja se kruunataan mansikoilla.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6–8 annosta

Kastike

Koristeeksi

  • tuoretta basilikaa

Ravintosisältö

  • Energia
    356 kJ / 86 kcal
  • Rasva
    5,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    2 g
  • Hiilihydraatit
    4,2 g
  • josta sokereita
    3,9 g
  • Proteiini
    4,9 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Puhdista mansikat ja paloittele ne.
  2. Revi salaatit vadille, asettele päälle kurkut, katkaravut, mansikat ja mozzarellat.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaatille juuri ennen tarjoamista. Viimeistele basilikanlehdillä. Tarjoa crostinien tai leivän kanssa.
Vinkki! Mansikoiden tilalla voi käyttää kirsikkatomaatteja.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,7 (3 arviota)