• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäinen viikuna-juustosalaatti

Pehmeät viikunat, briejuusto, omena ja viinirypäleet ovat hedelmäisen viikuna-juustosalaatin herkullinen makuyhdistelmä. Sopii vaikka joulupöytään.
Hedelmäinen viikuna-juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • alle 15 min
  • 178 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 annosta

Kastike

    • 3rklöljyä
    • 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1rklsinappia
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • Pirkka crostineja

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatit vadille. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Lohko tai kuutioi omena. Puolita viinirypäleet. Asettele kasvikset vadille.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon.
  3. Paloittele juusto, lohko viikunat ja lisää ne salaatin päälle. Tarjoa lisäksi crostineja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 178 kcal744 kJ
  • Proteiinia4,28 g
  • Hiilihydraatteja17,1 g
  • Rasvaa10,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4