• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynäinen salaatti

Päärynäinen salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 68,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1ruukkuluomujääsalaattia
    • 1luomupäärynä
    • 1luomuporkkana
    • pala(n. 150 g)luomukurkkua tai luomukesäkurpitsaa

Kastike

    • 2rklöljyä
    • 2rklluomusitruunanmehua
    • 1tlluomuhunajaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa
    • 1dlluomubasilikaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo kaikki salaatin ainekset. Revi jääsalaatti laakealle vadille. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kurkku suikaleiksi. Kuutioi kuorittu päärynä ja leikkaa kuorimaveitsellä kuoritusta porkkanasta ohuita lastuja pituussuunnassa.
  2. Asettele salaattiainekset salaattipedille. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Tarjoa luomuleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 68,9 kcal288 kJ
  • Proteiinia0,55 g
  • Hiilihydraatteja4,97 g
  • Rasvaa5,13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2