Kana-nachosalaatti
Resepti: Midi Vuorela
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 400gkanan ohutleikettä
- 1rklöljyä
- 1punainen tai vihreä chili hienonnettuna
- suolaa
- paprikajauhetta
- 1maissintähkä
- 1keräjäävuorisalaattia
- 3tomaattia
- 1/2kurkku
- 1punasipuli
Lisäksi
- piparjuurimajoneesia
- 50-100gnachoja eli maissilastuja
- timjaminlehtiä
Valmistus
alle 30 min- Kuutioi kana. Ruskista ja kypsennä kanakuutiot öljyssä silputun chilin, suolan ja paprikajauheen kanssa.
- Grillaa maissintähkä ja leikkaa maissinjyvät irti veitsellä. Kuutioi salaatti, paloittele tomaatit ja kurkku ja viipaloi punasipuli. Sekoita aineet salaatiksi.
- Valuta majoneesikastike salaatin päälle, pistele nachot kastikkeeseen ja ripottele timjaminlehdet pinnalle.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi