Kalapuikkotacot
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Trendikkäät tacot valmistat kalapuikoista ja suikaloidusta punakaalista.
Ainekset
4 annosta
1/2 pkt (à 250 g) | tai |
1/3 pkt (à 30 kpl/900 g) | tai |
150 g | Pirkka punakaalia tai |
1/2 tlk (à 300 g) | tai |
1 1/2 dl (90 g) | tai |
1 | tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa tortilloista 12–13 cm:n halkaisijaltaan olevia kiekkoja.
Paista kalapuikot pannulla 3–4 miedolla lämmöllä käännellen. Paahda myös tortillaletut pannulla, kunnes niihin tulee hieman väriä.
Suikaloi punakaali. Levitä tortillojen pä älle dippikastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Lisää suikaloitu punakaali ja lopuksi paistetut kalapuikot. Suikaloi koristeeksi vielä chiliä. Voit halutessasi lisätä vielä hienonnettua korianteria.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(10 arviota)
- alle 30 min4,2(17 arviota)
- alle 30 min4,0(63 arviota)
- alle 30 min3,9(30 arviota)
- alle 30 min4,0(41 arviota)
- alle 30 min4,0(141 arviota)
- alle 30 min3,3(18 arviota)
- alle 30 min3,6(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (13 arviota)
- kalamies5 vuotta sittenHyvä! 5/5