Kalapuikkotacot
Trendikkäät tacot valmistat kalapuikoista ja suikaloidusta punakaalista. Noin 0,85€/annos.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1/2pkt(à 250 g)K-Menu vehnätortilloja
- 1pkt(250 g)K-Menu kalapuikkoja
- 150gPirkka punakaalia
- 1/2tlk(à 300 g)K-Menu vihreää dippikastiketta
- 1 1/2dl(90 g)K-Menu mozzarellajuustoraastetta
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa tortilloista 12-13 cm:n halkaisijaltaan olevia kiekkoja.
- Paista kalapuikot pannulla 3-4 miedolla lämmöllä käännellen. Paahda myös tortillaletut pannulla, kunnes niihin tulee hieman väriä.
- Suikaloi punakaali. Levitä tortillojen päälle dippikastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Lisää suikaloitu punakaali ja lopuksi paistetut kalapuikot. Suikaloi koristeeksi vielä chiliä. Voit halutessasi lisätä vielä hienonnettua korianteria.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kommentoi
Hyvä! 5/5