• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KalapuikkotacotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalapuikkotacot

Trendikkäät tacot valmistat kalapuikoista ja suikaloidusta punakaalista. Noin 0,85€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa tortilloista 12-13 cm:n halkaisijaltaan olevia kiekkoja.
  2. Paista kalapuikot pannulla 3-4 miedolla lämmöllä käännellen. Paahda myös tortillaletut pannulla, kunnes niihin tulee hieman väriä.
  3. Suikaloi punakaali. Levitä tortillojen päälle dippikastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Lisää suikaloitu punakaali ja lopuksi paistetut kalapuikot. Suikaloi koristeeksi vielä chiliä. Voit halutessasi lisätä vielä hienonnettua korianteria.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua