Kananachopelti
Kananachopelti on näyttävä kimpparuoka. Sulan cheddarin alla on kanan lisäksi kikherneitä. Peltiruoka ei ole liian tuhti, kun päälle lohkoo reiluja paloja salaattia. Noin 3,80€/annos*
- 4-5 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4-5 annosta
- 1pkt(450 g)Kariniemen kananpojan fajitassuikaleita
- 1rklrypsiöljyä
- 1tlk(380 g/230 g)Pirkka kikherneitä suolaliemessä
- 1ps(200 g)Pirkka tortillachipsejä
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat cheddaria
- 2(200 g)tomaattia
- 1/2(200 g)kurkkua
- 1/2(150 g)jäävuorisalaattia
- 1ruukkukorianteria
- 1/2prk(à 225 g/125 g)Pirkka vihreitä jalapenoviipaleita
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1/2prk(à 230 g)Pirkka meksikolaista salsa chilpotle -kastiketta
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerisuikaleita muutama minuutti. Huuhtele kikherneet ja lisää pannuun. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää broilerit ja kikherneet. Raasta juusto ja ripottele se pinnalle.
- Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Kuutioi tomaatti ja kurkku. Leikkaa salaatti lohkoiksi. Hienonna korianteri. Valuta jalapenot. Laita ranskankerma ja salsa kuppeihin tarjolle.
- Nostele kasvikset kuuman nachopellin päälle. Tarjoa dippien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nam.