Kandeeratut appelsiininkuoret
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Makeat sokeroidut appelsiininkuoret voit napostella sellaisenaan tai käyttää vakka kakkujen koristeluun. Kokeile kandeerata samaan tapaan myös muiden sitrusten kuoria.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
2 | appelsiinin kuori tai |
2 dl | vettä tai |
2 dl | sokeria tai |
Valmistus
yli 60 min
Pese appelsiinit huolellisesti. Kuori terävällä kuorimaveitsellä appelsiinien oranssista kuoriosasta suikaleita ja leikkaa ne veitsellä ohuiksi nauhoiksi.
Pane appelsiininkuoret kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kaksi minuuttia. Valuta appelsiininkuoret.
Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Keitä kunnes sokeri sulaa. Lisää appelsiininkuoret ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 30 minuuttia.
Nosta appelsiininkuoret pois sokeriliemestä ja levitä kuivumaan erilleen toisistaan leivinpaperin päälle. Anna kuivua muutama tunti tai mielellään yön yli.
Voit pyöritellä kuivuneet appelsiininkuoret vielä sokerissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(38 arviota)
- alle 15 min3,8(32 arviota)
- yli 60 min4,0(41 arviota)
- yli 60 min4,5(115 arviota)
- yli 60 min4,2(22 arviota)
- alle 5 min5,0(4 arviota)
- yli 60 min4,4(5 arviota)
- yli 60 min3,9(184 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (24 arviota)
- Anneli4 vuotta sittenHei! Voiko tämän juustokakun pakastaa muutama päivä ennen tarjoilua?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenAnneli, kuvassa näkyvän juustokakun voi hyvin pakastaa, mutta se kannattaa tehdä ilman ylintä, keltaista kiille osaa. Kiille voi kostua liikaa pakastamisesta ja sulatuksesta.