Kandeeratut appelsiininkuoret
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Makeat sokeroidut appelsiininkuoret voit napostella sellaisenaan tai käyttää vakka kakkujen koristeluun. Kokeile kandeerata samaan tapaan myös muiden sitrusten kuoria.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
2 | appelsiinin kuori tai |
2 dl | vettä tai |
2 dl | sokeria tai |
Valmistus
yli 60 min
Pese appelsiinit huolellisesti. Kuori terävällä kuorimaveitsellä appelsiinien oranssista kuoriosasta suikaleita ja leikkaa ne veitsellä ohuiksi nauhoiksi.
Pane appelsiininkuoret kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kaksi minuuttia. Valuta appelsiininkuoret.
Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Keitä kunnes sokeri sulaa. Lisää appelsiininkuoret ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 30 minuuttia.
Nosta appelsiininkuoret pois sokeriliemestä ja levitä kuivumaan erilleen toisistaan leivinpaperin päälle. Anna kuivua muutama tunti tai mielellään yön yli.
Voit pyöritellä kuivuneet appelsiininkuoret vielä sokerissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,1(112 arviota)
- yli 60 min3,2(6 arviota)
- yli 60 min3,5(22 arviota)
- yli 60 min3,8(131 arviota)
- yli 60 min3,8(120 arviota)
- yli 60 min3,7(163 arviota)
- yli 60 min4,6(147 arviota)
- yli 60 min3,9(14 arviota)