KantarellipizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kantarellipizza

Upea syksyinen pizza saa makua kantarelleista, punasipulista ja parmesaanista.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinapallot jauhoja apuna käyttäen leivinpaperien päällä pyöreiksi pizzoiksi (Ø 28–30 cm). Siirrä pohjat pellille. Varmista leivinpaperin lämmönkestävyys pakkauksesta ja leikkaa paperin ylimääräiset reunat pizzojen ympäriltä pois.
  2. Puhdista sienet ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Paista kantarelleja kuivalla pannulla noin 10 minuuttia, kunnes enin neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuori punasipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.
  4. Sekoita ranskankerma, parmesaaniraaste ja emmental-mozzarellaraaste keskenään kulhossa. Mausta mustapippurilla.
  5. Levitä yhdelle pizzapohjalle kerrallaan ranskankermakastiketta, kantarelleja ja punasipulisuikaleita. Pirskota hieman oliiviöljyä päälle.
  6. Paista 275-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia. Viimeistele pizzat tuoreella basilikalla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille10 arvostelua