• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Karibialainen mangobrulee

Karibialainen mangobrulee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1sitruuna
    • 1dlsäilykehedelmien lientä
    • 4keltuaista
    • 2rklmaissitärkkelysjauhoja
    • 3/4dlsokeria
    • 2tlvanilliinisokeria

Voiteluun

    • voita tai margariinia

Vuoan pohjalle

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Mittaa kattilaan kookosmaito, hedelmäliemi, kuoriraaste sekä kevyesti vaahdotetut keltuaiset, maissijauho ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Älä päästä seosta kiehumaan.
  2. Mausta valmis vanukas vanilliinisokerilla. Kaada seos neljään voideltuun, uuninkestävään annosvuokaan, joiden pohjalle on paloiteltu mangohedelmät. Ripottele pinnalle kanelia ja kevyt sokerikerros.
  3. Kuumenna uunin grillivastus ja pane vuoat ritilälle, mahdollisimman lähelle vastusta, kunnes ne ovat saaneet pintaansa herkullisen värin (3-4 minuuttia).
  4. Tuo kuumat pikkuvuoat tarjolle lautasille nostettuina ja kangasliinoihin käärittynä etteivät ruokailijat vahingossa polta sormiaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 157 kcal656 kJ
  • Proteiinia2,33 g
  • Hiilihydraatteja17,5 g
  • Rasvaa8,85 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1