Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Karibialainen mangobruleeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Karibialainen mangobrulee

Valmista creme brulee karibialaisittain! Makuina mango ja kookos.

Ainekset

4 annosta
    • 1sitruuna
    • 1dlmangoviipaleiden sokerilientä
    • 4kananmunan keltuaista
    • 2rklmaissitärkkelystä (Maizena)
    • 3/4dlsokeria
    • 2tlvanilliinisokeria

Voiteluun

    • voita tai margariinia

Vuoan pohjalle

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Mittaa kattilaan kookosmaito, hedelmäliemi, kuoriraaste sekä kevyesti vaahdotetut keltuaiset, maissijauho ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Älä päästä seosta kiehumaan.
  2. Mausta valmis vanukas vanilliinisokerilla. Kaada seos neljään voideltuun, uuninkestävään annosvuokaan, joiden pohjalle on paloiteltu mangohedelmät. Ripottele pinnalle kanelia ja kevyt sokerikerros.
  3. Kuumenna uunin grillivastus ja pane vuoat ritilälle, mahdollisimman lähelle vastusta, kunnes ne ovat saaneet pintaansa herkullisen värin (3–4 minuuttia).
  4. Tuo kuumat pikkuvuoat tarjolle lautasille nostettuina ja kangasliinoihin käärittynä etteivät ruokailijat vahingossa polta sormiaan.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua