Hyppää sisältöön
Mansikkainen kookospannacotta Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Mansikkainen kookospannacotta

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mansikkainen kookospannacotta on kiisselimäinen, italialainen maidoton jälkiruoka, joka syntyy mm. kookosmaidosta ja mansikkahyytelöstä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
  • 1 tlk (400 ml) Pirkka kookosmaitoa
  • 1 dl vettä
  • 2 1/2 rkl perunajauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1/2 sitruunan raastettu kuori
  • 2 tl vanilliinisokeria

Mansikkahyytelö

Ravintosisältö

  • Energia
    582 kJ / 140 kcal
  • Rasva
    6,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    6 g
  • Hiilihydraatit
    18,2 g
  • josta sokereita
    14,8 g
  • Proteiini
    0,4 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kaada pinnoitettuun kattilaan kookosmaito. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kattilaan. Sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri.
  2. Kuumenna seosta koko ajan puuhaarukalla sekoittaen. Kun seos pulpahtaa, siirrä kattila pois levyltä. Mausta sitruunan mehulla ja kuorella sekä vanilliinisokerilla. Jaa seos annoslaseihin ja anna jäähtyä. Viipaloi kookoskerroksen päälle mansikat.
  3. Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Sekoita joukkoon hyytelösokeri ja kiehauta. Jäähdytä seosta hieman ja kaada seos laseihin mansikoiden päälle. Anna hyytyä puolisen tuntia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (32 arviota)