• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikkainen kookospannacotta

Mansikkainen kookospannacotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta
    • 1dlvettä
    • 2 1/2rklperunajauhoja
    • 2rklsokeria
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1/2sitruunan raastettu kuori
    • 2tlvanilliinisokeria

Mansikkahyytelö

    • 1/2lmansikoita
    • 2 1/2dlPirkka appelsiinitäysmehua
    • 3/4dlhyytelösokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kaada pinnoitettuun kattilaan kookosmaito. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää vesi kattilaan. Sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri.
  2. Kuumenna seosta koko ajan puuhaarukalla sekoittaen. Kun seos pulpahtaa, siirrä kattila pois levyltä. Mausta sitruunan mehulla ja kuorella sekä vanilliinisokerilla. Jaa seos annoslaseihin ja anna jäähtyä. Viipaloi kookoskerroksen päälle mansikat.
  3. Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Sekoita joukkoon hyytelösokeri ja kiehauta. Jäähdytä seosta hieman ja kaada seos laseihin mansikoiden päälle. Anna hyytyä puolisen tuntia.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 192 kcal810 kJ
  • Proteiinia1,4 g
  • Hiilihydraatteja28,8 g
  • Rasvaa7,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4