Luumumarenki
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Konjakissa marinoidut luumut hunnutetaan tässä reseptissä marengilla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
10 annosta
2 ps (à 230 g) | kivettömiä luumuja tai |
6 dl | vettä tai |
1 | sitruunan mehu tai |
3/4 dl | sokeria tai |
1 tl | tai |
1/2 dl | konjakkia tai |
Marenki | |
---|---|
4 | kananmunan valkuaista tai |
1 dl | tomusokeria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kaada kattilaan luumut, vesi, sitruunan mehu ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Siirrä kattila jäähtymään. Sekoita joukkoon kaneli ja konjakki.
Vaahdota valkuaiset ja lisää vaahdotuksen aikana vähitellen tomusokeri. Kaada luumut vuokaan ja peitä marengilla.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia eli kunnes marenki on ruskistunut kauniisti. Voit ripotella pinnalle vielä hennon kerroksen tomusokeria.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,7(61 arviota)
- 30 - 60 min3,7(118 arviota)
- 30 - 60 min3,5(4 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,1(30 arviota)
- yli 60 min