• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvis-juustokeitto

Kasvis-juustokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja paloittele perunat sekä omena. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio ja kaikki kasvikset. Keitä kypsäksi eli noin 20 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon yrttisekoitus, ruokakerma ja sinihomejuusto. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 41,1 kcal172 kJ
  • Proteiinia1,28 g
  • Hiilihydraatteja5,14 g
  • Rasvaa1,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille