• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ranskalainen sipuli-tomaattikeitto

Ranskalainen sipuli-tomaattikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi sipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio, laakerinlehti, mausteet ja kuutioidut paahtoleivät.
  2. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Tarkista maku. Koristele ranskalainen sipuli-tomaattikeitto persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal607 kJ
  • Proteiinia3,92 g
  • Hiilihydraatteja25,2 g
  • Rasvaa3,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5