• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kermainen maissi-purjokeitto

Kermainen maissi-purjokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoretta persiljaa tai basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja hienonna purjo. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Hauduta hienonnettu purjo pehmeäksi öljyssä, älä anna sen kuitenkaan ruskistua. Lisää vehnäjauhot kattilaan ja sekoita aineita hetki.
  2. Lisää kylmä vesi, liemikuutio ja maissit liemineen, samoin juustoraaste. Keitä, kunnes juusto on sulanut. Lisää kerma ja kuumenna.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai basilikaa. Tarjoa lisänä kinkulla ja tuoreella kurkulla päällystettyä ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 76,3 kcal319 kJ
  • Proteiinia2,65 g
  • Hiilihydraatteja5,58 g
  • Rasvaa4,87 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille