Kyssäkaalikeitto
Kokeile juuressosekeiton sijaan lempeän makuista kyssäkaalikeittoa, joka saa makua omenasta ja hunajasta. Noin 0,65€/annos.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1(650 g)iso kyssäkaali
- 3(350 g)jauhoista perunaa
- 2(350 g)omenaa
- 1(100 g)sipuli
- 7dlvettä
- 1kasvisliemikuutio
- 1rkljuoksevaa hunajaa
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele kyssäkaali, perunat ja omenat reilun kokosiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipuli.
- Siirrä kasvikset kattilaan ja lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kasvikset kypsäksi, noin 20 minuuttia.
- Kaada 1-2 dl keitinlientä syrjään. Soseuta keitto sileäksi sauvasekoittimella. Lisää kerma ja tarvittaessa keitinlientä saadaksesi sopivan paksuisen keiton.
- Kuumenna keitto kiehuvaksi ja mausta hunajalla ja suolalla.
- Tarjoa keitto esimerkiksi vuohenjuusto-pähkinäleipien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi