• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvistortillat

Kasvistortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8 kpl

Täyte

Lisäksi

    • n. 2dlPirkka avokadonmakuista dippikastiketta
    • 1jääsalaatti
    • 1limetti

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kuorittu, halkaistu punasipuli viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika ja kesäkurpitsa. Huuhdo ja valuta pavut. Leikkaa tomaatit kuutioiksi.
  2. Kiehauta sipulit ja valkosipulit tilkassa öljyä. Lisää joukkoon paprika- ja kesäkurpitsasuikaleet sekä pavut. Mausta tacomausteella ja pippurilla. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Kuumenna tortillat mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele tortillat dipillä ja levitä päälle salaatinlehdet sekä kuuma paputäyte. Taita tortillat taskuiksi. Koristele ohuilla limettilohkoilla. Kietaise tortillojen alaosan ympärille pala alumiinifoliota, lautasliina tai paperitasku.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 240 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja32 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6