• Erityisruokavaliot

Katkarapupasta

Katkarapupasta
Reseptin teki kumppani
  • 2 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2 annosta
    • 1/2sipuli
    • 0,5dlpaprikakuutioita
    • 1/2rklöljyä
    • 0,5dlherneitä
    • 1dlkuohukermaa
    • ripaus kurkumaa
    • ripaus kurkumaa
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • muutama viherpippuri rouhittuna
    • 1/2timjamia
    • 0,5kalaliemikuutiota
    • 1/2sokeria
    • 180gkatkarapuja
    • 200-250gkypsää pastaa maun mukaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi sipuli.
  2. Kuumenna kasviöljy paistokasarissa ja kuullota sipuli- ja paprikakuutiot.
  3. Lisää herneet, kerma, mausteet, kalaliemikuution puolikas ja sokeri.
  4. Keitä kunnes pannun sisältö on sakeudeltaan kastikkeeksi sopivaa.
  5. Lisää sulatetut ja kunnolla valutetut katkaravut ja pasta.
  6. Kuumenna.
  7. Nauti parmesaanin ja patongin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille