• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
KatkarapupastaReseptin teki kumppani

Katkarapupasta

  • 2 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2 annosta
    • 1/2sipuli
    • 1/2dlpaprikakuutioita
    • 1/2rklöljyä
    • 1/2dlherneitä
    • 1dlkuohukermaa
    • ripauskurkumaa
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • 2-3viherpippuria rouhittuna
    • 1/2timjamia
    • 1/2kalaliemikuutio
    • 1/2sokeria
    • 180gkatkarapuja
    • 200-250gkypsää pastaa maun mukaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna kasviöljy paistokasarissa ja kuullota sipuli- ja paprikakuutiot.
  2. Lisää herneet, kerma, mausteet, kalaliemikuution puolikas ja sokeri.
  3. Keitä kunnes pannun sisältö on sakeudeltaan kastikkeeksi sopivaa.
  4. Lisää sulatetut ja kunnolla valutetut katkaravut ja pasta. Kuumenna. Nauti parmesaanin ja patongin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille