Katkarapuspagetti
Helppo katkarapuspagetti maustetaan sitruunalla ja valkosipulilla ja viimeistellään parmesaaniraasteella. Noin 2,45€/annos
- 3 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja (pakaste)
- 300gPirkka spagettia
- 2lvettä
- 2tlsuolaa
- 2valkosipulinkynttä
- 2rkloliiviöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- n. 1tlsitruunankuorta raastettuna
- ripausmustapippuria
- n. 2dlpastan keitinvettä
- n. 1dllehtipersiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen.
- Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota niitä hetki öljyssä pannulla.
- Lisää valutetun pastan joukkoon valkosipuliöljy, sitruunanmehu ja -kuori. Mausta mustapippurilla. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja keitinvesi.
- Lisää lopuksi valutetut katkaravut ja persilja pastan joukkoon. Lisää tarvittaessa keitinvettä ja suolaa. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tämä on todella herkullista, slurps!
Yksikertaisuus on parasta