• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KatkarapuspagettiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapuspagetti

Helppo katkarapuspagetti maustetaan sitruunalla ja valkosipulilla ja viimeistellään parmesaaniraasteella. Noin 2,45€/annos

  • 3 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota niitä hetki öljyssä pannulla.
  3. Lisää valutetun pastan joukkoon valkosipuliöljy, sitruunanmehu ja -kuori. Mausta mustapippurilla. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja keitinvesi.
  4. Lisää lopuksi valutetut katkaravut ja persilja pastan joukkoon. Lisää tarvittaessa keitinvettä ja suolaa. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 35 arvostelua